Julianne Moore nagyon furán nézett ki! Nézd meg a fotót!

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
jelentéktelen Julianne Moore New York előnytelen bőrnadrág Bart Freundlich
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő aki mindig gyönyörűen néz ki, és általában ruhát is tökéletesen választ, ezúttal nagyon mellényúlt.

Julianne Moore a férjével, Bart Freundlichal érkezett egy New York-i zenegálára. A színésznő, akiről általában nem tudjuk levenni a szemünket, borzasztóan nézett ki. Legutóbb még egy vagány bőrnadrágban csodáltuk, most azonban eléggé jelentéktelenül festett. A felsőrésze is nagyon előnytelen volt, nem is beszélve a hajkoronáról, amellyel leginkább egy boszorkányra hasonlított.

Julianne Moore Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Balázs Pali-frizurát villantott Mariah Carey

Az énekesnőnek mostanában nem igazán sikerül jól kinéznie – legutóbbi fellépésén is ezt bizonyította dauerolt hajával. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Kylie Jenner bevallotta! Injekciókkal tölteti a száját!http://www.life.hu/trend/20150507-kylie-jenner-bevallotta-hogy-injekciokkal-tolteti-a-szajat.htmlA Kardashian-család reality showjában vallotta be Kylie Jenner, hogy az ajkai bizony injekciózva vannak. Őszintén szólva, nem lepett meg minket a nagy bejelentés.Trend--Hűha! Katy Perry hidrogénszőke letthttp://www.life.hu/trend/20150507-katy-perry-enekesno-hidrongenszokere-valtott.htmlAz énekesnő soha nem félt attól, hogy alakítgasson a külsőjén, ezúttal azonban tényleg nagyon vad lett a változás.Trend--Ilyen szexin eszi a hamburgert Miranda Kerrhttp://www.life.hu/trend/20150507-mirande-kerr-modell-szexin-eszi-a-hamburgert.htmlA gyönyörű modell Instagram oldalára posztolta a képet, amelyen lelkesen és persze szexin eszegeti hamburgerét.Trend--Rihanna egy szál takaróban sétálgatott Manhattanbanhttp://www.life.hu/trend/20150507-rihanna-egy-szal-takaroban-setalgatott-manhattanban.htmlA 27 éves énekesnő az elmúlt napokban több ruhájával is sokkolt, és úgy látszik, most folytatja ezt a jó szokását.Trend--David Beckham a felkelő nap fényénél motorozik! Nézd meg a szexi fotót!http://www.life.hu/trend/20150507-david-beckam-a-felkelo-nap-fenyenel-motorozik.htmlDavid Beckham igazi álompasi pózban: a felkelő nap fényénél, egy dögös motoron fotózkodott.Trend--Robert Pattinson menyasszonya péniszmintás ruhában jelent meg a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20150506-robert-pattinson-es-menyasszonya-egyutt-jelentek-meg-a-met-galan.htmlA színész és menyasszonya, FKA Twigs hétfőn este debütáltak egy párként a vörös szőnyegen.Trend--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.