Sosem látott fotó a divat nagyasszonyáról: Anna Wintour köntösben

Forrás: Instagram/ Mari Testino -
szexi Vogue Anna Wintour Mario Testino
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres divatfotósnak, Mario Testinonak, úgy látszik, senki nem tud nemet mondani: az amerikai Vogue magazin főszerkesztőjét is meggyőzte, hogy törölköző projektjében pózoljon.

Anna Wintour, akinek a szava szent és sérthetetlen, beadta a derekát, hogy Mario Testino kamerája előtt álljon modellt. Azért a divat nagyasszonyáról készült kép nem igazán illeszkedik az eddigi szexi fotók sorába, mint amilyen Amanda Seyfriedről vagy Rosie Huntington-Whiteleyről is készült.

Anna Wintour a maga módján pózol, és úgy néz ki mint mindig; csak éppen fürdőköntösben van.

Forrás: Instagram/ Mari Testino

Együtt a négy generáció: Friss fotó a brit királyi családról

Sarolta hercegnő keresztelőjét követően a brit királyi család négy generációját örökítette meg egyetlen képen a világhírű Mario Testino, aki a néhai Diana hercegnő kedvenc fotográfusa volt. Nézd meg a képeket itt!

Gigahátsót villantott a medencepartról Amber Rosehttp://www.life.hu/trend/20150713-amber-rose-gigahatsot-villantott-a-medencepartrol.htmlKanye West exe újabb sokkoló képet posztolt Kim Kardashian-féle hátsójáról.Trend--Uhh! Bekékült Kylie Jenner haja!http://www.life.hu/trend/20150710-kylie-jenner-haja-bekekult.htmlA celebnő nagyon meglepő új frizurával állt elő: kékre festette sötét színű haját.Trend--Padlót fogtunk! 25-nek néz ki a 42 éves világsztárhttp://www.life.hu/trend/20150710-peter-andre-a-90-es-evek-sztarja-jo-pasi-lett.htmlA 42 éves Peter Andre, a híres Mysterious girl énekese, egy huszast simán letagadhatna életkorából. De hogyan csinálja?TrendOrigoBugyiban és melltartóban fetreng a sóderben Kim Kardashian http://www.life.hu/trend/20150710-kim-kardashiant-ennyire-kozonsegesnek-meg-nem-lattuk.htmlA celebnőről annyira ízléstelen fotók kerültek elő, hogy nem is hiszünk a szemünknek.Trend--Ki volt a Balaton Sound legdögösebb celebcsaja? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150712-szexi-es-csinos-celebek-a-balaton-soundon.htmlA magyar sztárvilág színe-java tiszteletét tette a hétvégén a Balaton Soundon Zamárdiban. Természetesen ahol csak lehetett, szelfiztek, fotózkodtak, a hölgyek pedig igyekeztek megmutatni a legmenőbb fesztiváloutfiteket. Mutatjuk is a kedvenceinket, szerintetek ki volt a legcsinosabb?TrendOrigoNe gyűlöltesd meg magad a koszorúslányokkal! Íme a legjobb tippek menyasszonyoknakhttp://www.life.hu/trend/20150707-ne-gyuloltesd-meg-magad-a-koszoruslanyokkal-ime-a-legjobb-tippek-menyasszonyoknak.htmlHamarosan esküvőd lesz, ezért éjjel-nappal ezzel kapcsolatos cikkeket olvasol? Idén lesz a nagy nap, te pedig nyakig benne vagy a szervezésben? Feszült vagy és ideges, úgy érzed, sosem érsz a végére, és azt veszed észre, hogy már a barátaidat sem érdekli a lagzitéma? Tóth Mihály ceremóniamester elárulja, melyek azok a jelek, amik arra utalnak, hogy szokás szerint túlszervezed a dolgokat - a héten a tettre kész koszorúslányok kerülnek a fókuszba. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.