Vajna Timi lábaira találták ki a gladiátorszandált

Vajna Timi fashion week gladiátorszandál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Timinek még esze ágában sincs az őszre készülni: vékony lábait ezúttal egy gladiátorszandálban mutatta meg. Nagyon dögös!

Az idei nyár nagy slágere volt a gladiátorszandál, ami a kialakítása miatt tényleg csakis azoknak áll jól, akiknek a lábai vékonyak, formásak. Vajna Timi pedig érti a csíziót - rajta mesésen áll ez a lábbeli - a minap meg is mutatta Instagram-oldalán.

Forrás: Instagram/Timeavajna

Timi egyébként pár napja még Tel-Avivban pihengetett, legalábbis a hétvégi posztjából erre következtettünk...

A tűzpiros latexruha újra sokkol: ezúttal Sarah Harding nem bírt magávalhttp://www.life.hu/trend/20150830-sarah-harding-piros-latexruhaja-olyan-amilyet-anno-britney-spears-viselt.htmlSarah Harding kolléganőjét utánozza, de ismét bebizonyosodott: ami egyszer bejött, azt nem feltétlenül kell megismételni. Trend--Itt az ideje megjegyezni Gabi Grecko nevét - Lady Gaga babérjaira tör?http://www.life.hu/trend/20150830-gabi-grecko-i-dj-divattervezo-nagyon-szexi-kepet-posztolt.htmlNe izgulj, ha eddig nem tudtad, ki az a Gabi Grecko. Rögtön eláruljuk, ki ez a 26 éves nő, és megmutatjuk a fotót is, ami tuti, hogy ma felrobbantja az internetet. Trend--MTV Video Music Awards - Sokkoló ruhák az elmúlt évtizedekbőlhttp://www.life.hu/trend/20150827-mtv-video-music-awards-emlekezetes-ruhak-az-utobbi-20-evbol.htmlLassan tényleg vége a nyárnak, ezt pedig a szaporodó díjátadók is jelzik. Helyi idő szerint vasárnap este tartják Amerikában az MTV Video Music Awards díjátadót, ahol idén is garantáltan látunk majd jó pár botrányos szettet. Addig is, amíg várakozunk, összeszedtünk néhány olyan ruhakölteményt az utóbbi évekből, amelyek ezért vagy azért, de alaposan beleégtek a retinánkba. Trend--Akin nem fog az idő: Halle Berry smink nélkül is gyönyörű! Fotók!http://www.life.hu/trend/20150829-a-szep-szineszno-halle-berry-gyermekeivel-toltotte-napjat-fotok.htmlMagánéleti válság, pletykák ide vagy oda: Halle még mindig nagyon dögös és nem fél smink nélkül mutatkozni.TrendAFPPalvin Barbi Éder Krisztiánnal csapatja New Yorkbanhttp://www.life.hu/trend/20150828-palvin-barbi-es-eder-krisztian-new-yorkban-dolgoznak-ujra-egyutt.htmlA világhírű modell és fotós barátja újra összejött egy munka erejéig. Barbi egy közös fotóval lepte meg a rajongókat az Instagram oldalán.TrendOrigoMicsoda? Piacra dobták az inkontinencia-fehérneműkethttp://www.life.hu/trend/20150828-inkontinenciaban-szenvedoknek-mutattak-be-fehernemuket-az-uj-zelandi-divatheten.htmlAz Új-zélandi divathéten elképesztő divatbemutatót láthattak az érdeklődők, a ConfiTEX márka ugyanis kifutóra küldte fehérnemű-kollekcióját, amit inkontinenciában szenvedőknek ajánlanak.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.