Amikor Beckhamnének focilabda volt a mellei helyén - emlékezetes szettek az MTV Movie Awards vörös szőnyegéről

vörös szőnyeg Victoria Beckham MTV Movie Awards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTV Movie Awards nem az a díjátadó, ahol a világsztárok olyan mesés estélyikbe bújnak, mint az Oscar-gálán, és nem is olyan szuperextrém összeállításokban padádéznak, mint a Grammy-n. Az azonban biztos, hogy most vasárnap éjszaka is látunk majd néhány sokkoló ruhakölteményt, előtte azonban jöhet egy kis visszatekintés az utóbbi évekből. 

Halle Berry - 2000

Mindig tudtuk, hogy ő az egyik leggyönyörűbb sztár Hollywoodban, de 2000-ben tényleg olyan teste volt, hogy nehéz rá szavakat találni.

Forrás: AFP/Lucy Nicholson

Lil Kim - 2001

A világsztár igyekezett beírni magát a díjátadó történelmébe azzal, hogy 2001-ben leginkább csak egy nadrágban érkezett a gálára.

Forrás: Northfoto

Christina Aguilera - 2001

Ez volt az az időszak, amikor az énekesnőnek még az égvilágon semmi súlyproblémája nem volt. A kényes pontinkább a smink.

Forrás: AFP/Lucy Nicholson

David és Victoria Beckham - 2003

Hát nem hihetetlen, hogy a manapság oly stílusos Beckhamné így festett 12 évvel ezelőtt? Azóta sok minden megváltozott: Victoria leginkább feketében jár-kel, eltüntette a focilabda méretű cickóit, a legszexibb kiegészítője azonban még mindig mellette van!

Forrás: Northfoto

Hilton-nővérek - 2003

Paris és Nicky nagyjából az összes Movie Awards díjátadón megfordultak, ám 2003-ban szőkébbek és barnábbak voltak, mint valaha. A stílus pedig már akkor sem volt az erősségük.

Forrás: Northfoto

Beyoncé - 2003

A popdívacsakis előnyére változott az elmúlt bő egy évtized alatt. 2003-ban még bepróbálkozott ilyen rémes színű ruhákkal is, de most már biztosan nem tenne hasonlót. Legalábbis reméljük.

Forrás: Northfoto

Scarlett Johansson - 2010

Van, ami sosem változik. Ilyen Scarlett Johansson szépsége is.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Katy Perry - 2010

Amikor a világsztár még mindig és minden körülmények között a sokkoló hajszínre voksolt.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Cameron Diaz - 2011

A színésznőneknem lehetett oka panaszra 2011-ben. Ezek a combok megérnek egy misét.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Jessica Biel - 2012

Jess most mindenórás kismama, 3 éve leginkább az kötötte le, hogyan száríttassa ilyen tökéletesre a gondosan vágott frufruját.

Forrás: AFP/Joe Klamar

Kesha - 2013

2 éve az énekesnő vitte el a gála legbizarabban öltözött démonja címet.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Rita Ora - 2014

Kíváncsian várjuk, Rita Ora idén mivel lep meg bennünket. 2014-ben a mély dekoltázst választotta, idén pedig láttuk már bugyi nélkül is a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Rihanna - 2014

De hiába a mély dekoltázs, a tavalyi díjátadón Rihanna combjairólszólt mindent. Ezen nem is csodálkozunk.

Forrás: AFP/Christopher Polk
Ki volt a Glamour-gála legfényesebb csillaga 2015-ben?http://www.life.hu/trend/20150316-glamour-gala-2015-a-ilyen-ruhakban-buliztak-a-magyar-sztarok.htmlEz az a gála, ahol a hazai színésznők, modellek, énekesnők, műsorvezetők tényleg igyekeznek a legjobb formájukat hozni. Lássuk, kinek hogyan sikerült idén a ruhaválasztás. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huA tűzpiros nyert, a hófehér volt a legnépszerűbb - Ki volt a 2015-ös Oscar-gála legragyogóbb csillaga?http://www.life.hu/trend/20150223-oscar-2015-ilyen-ruhaban-voltak-a-sztarok-a-voros-szonyegen.htmlA nude árnyalatok helyett idén a klasszikus színeké volt a főszerep a 87. Oscar-gálán. Rosamund Pike szebb volt, mint valaha, ám nálunk a hűha-élmény idén is elmaradt. TrendOrigoMiley, van rajtad bugyi? Öt zavarba ejtő ruha a Grammy-gála előestéjérőlhttp://www.life.hu/trend/20150208-sztarok-ruhai-a-pre-grammy-2015-esemenyen.htmlNehogy azt hidd, hogy év legnagyobb zenei díjátadója mindössze egy napos. A Grammy előtt tartják a Pre-Grammy partit, amelyen szintén hemzsegnek a zenei élet sztárjai. A vörös szőnyegről nem maradhatsz le - megmutatjuk az este leginkább zavarba ejtő nagyságait.Trend--Miley Cyrus kontra Rihanna - Kié volt az amfAR-gála legmerészebb szettje?http://www.life.hu/trend/20141030-ruhamustra-az-amfar-inspiration-galan-los-angeles-ben-ott-volt-rihanna-miley-cyrus.htmlKétségkívül a két fiatal énekesnő volt a legkacérabb szerda este a Los Angeles-i amfAR jótékonysági eseményen, de azért meg kell hagyni, a többi világsztár is kitette, amit lehet. Ruhamustra következik sok-sok fedetlen testrésszel. Trend--Istennők, sellők és ikonok a MET-gála vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/trend/20140506-met-gala-2014-new-york-a-new-york-i-metropolitan-muzeum-eves-galajan-ruhamustra.htmlA cannes-i filmfesztivál előtt egy héttel zajlott az év egyik legjelentősebb vörös szőnyeges eseménye, a New York-i Metropolitan Múzeum Divatintézetének gálája. A MET mindig nagy durranás, idén sem volt ez másként. 2013-ban a sztárok punk stílusban nyomultak, idén pedig a legendás huszadik századi angolszász couture-tervező, Charles James előtt tisztelegtek "white tie" dresscode-dal: az esten számtalan frakkot és igazi nagyestélyit láthattunk kesztyűkkel kiegészítve. Következzen a Life.hu ruhamustrája!Trend--Unalom és aligvillantás - szinte elalszunk az MTV Europe Music Awards ruhái láttánhttp://www.life.hu/trend/20141110-mtv-europe-music-awards-ruhak-glasgow-ban-nicki-minaj-juordan-dunn.htmlVasárnap este rendezték Glasgow-ban az európai díjátadót, ahol az egy négyzetméterre eső villantások száma messze elmaradt az esemény tengerentúli párjától. De nem lenne igazságos, ha nem mutatnánk meg, mit produkálnak a celebek Európában - lássuk a "legmerészebb" szetteket. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.