Jennifer Lawrence Julia Roberts Cher Halle Berry Golden Globe-díj Lana Del Ray Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot lázban tartó eseményeken, mint a Golden Globe-gála, véletlenül sem bújhatnak el a sztárok a kamerák elől: ha valaki hibázik a vörös szőnyegen, annak bizony komoly visszhangja lesz. Így járt ez a 10 híresség is, akiknek a melléfogásai feledhetetlenné váltak az utóbbi években. 

Lana del Ray

Az énekesnő leginkább a kis hableányra emlékeztet ebben a szerelésben, ami maximum egy tengerparti sétához felel meg.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Melissa McCarthy

A teltkarcsú színésznő, úgy látszik, 2015-ben sem tudta, hogy kell az alakjának megfelelően felöltözni. Reméljük, idén előnyösebb ruhát választ.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison

Julia Roberts

El sem tudjuk képzelni, hogy milyen megfontolásból vett fel egy fehér inget a fekete estélyi ruha alá Julia Roberts, az eredmény ugyanis elképesztően közönséges lett.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt

Jennifer Lawrence

Ritkán hibázik a színésznő, de akkor nagyot. Ez a Dior ruha teljesen félbevágja az alakját, és még a gyönyörű mosolya sem javít az összképen.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Halle Berry

A macskanő 2013-as Versace ruhája inkább nyaralásra való a bikini fölé, mintsem a vörös szőnyegre. Ráadásul annyit Angelina Jolie-zott benne, hogy rossz volt nézni.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Lucy Liu

Nemcsak az abroncs, a ruha mintái is hatalmasak voltak a színésznő által 2013-ban viselt Carolina Herrera ruhán. Ez így egyszerűen túl sok.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Michelle Williams

A margarétamintás, seszínű, oldalt fodros ruhát mintha egy rossz turkálóból szerezte volna be a színésznő, akinek a szépsége nem érvényesül ebben a kissé jellegtelen ruhában.

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Jason Merritt

Tilda Swinton

Az androgün híresség az elegáns szoknyához egy fiús inget választott, ami teljesen elrontotta az összhatást. A szoknya helyett választhatott volna például egy fekete bársonynadrágot. Sokkal jobban ment volna a stílusához.

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Kevin Winter

Cher

Az énekesnő 2010-ben egy teljesen értelmezhetetlen ruhára voksolt, ami ráadásul nagyon ízléstelen hatást keltett.

Forrás: AFP/2010 Getty Images/Kevin Winter

Helena Bonham Carter

Hiába szoktunk hozzá a színésznő extrém stílusához, néha még így is meglep minket. Így volt ez 2011-ben is, amikor a szokásos furcsa, bohó és tüllös kreációjához felemás cipőt választott.

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Frazer Harrison

Kinek a ruhája volt a legrosszabb?

Ejha! Tökpucéran pózolt Stella Maxwellhttp://www.life.hu/trend/20160106-stella-maxwell-modell-puceran-pozolt.htmlÚjabb meztelen modell fotójában gyönyörködhetnek az Instagram lelkes felhasználói. Ezúttal Stella Maxwell dobta le minden ruháját. Trend--Neee! Hónaljkutyát villantott Michelle Rodriguezhttp://www.life.hu/trend/20160105-michelle-rodriguez-szineszno-vastag-honaljszort-villantott.htmlA Halálos iramban-filmek színésznője akkora hónaljszőrt villantott mexikói nyaralásán, hogy alig hittünk a szemünknek. Trend--Mi?! Kim Kardashian nem szokott hajat mosni? http://www.life.hu/trend/20160106-kim-kardashian-nem-surun-mos-hajat-egy-uj-trend-szerint-karos-a-rendszeres-hajmosas.htmlEgy új szépségtrend a kevesebb több elvét hangsúlyozva azt hirdeti, hogy minél ritkábban mosunk hajat, annál jobb. Többek közt Kim Kardashian is leállt a sűrű hajmosással, de vajon van igazság mindezek mögött, vagy csak egy újabb divathóbortról van szó? Trend--Dolly Buster és a gigacicis rekorderekhttp://www.life.hu/trend/20160105-hatalmas-mellu-hiressegek-a-vilagban-dolly-buster.htmlNem a méret a lényeg? Pedig úgy tűnik, sok nőnél mégis az, hiszen nem egy, de nem is két hölgy csináltat magának gigamelleket világszerte. Kevesen vannak, akik a genetikának köszönhetik hihetetlen adottságaikat, legtöbben ugyanis a plasztikai beavatkozásokat hívják segítségül. A következő öt nő pedig nem véletlenül lett rekorder! TrendNorthfotoGyönyörű menyasszonnyá változott Lola - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160105-lola-menyasszonyi-ruhaban-tundokol-gyonyoru-ruhaban-pozol-az-enekesno.htmlA dögös énekesnő talán már az esküvői ruháját próbálgatja? A jelek szerint igen, és a választás elképesztően pazarra sikeredett. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huKulcsár Edina miatt nem nyerhetett Kiss Daniella?http://www.life.hu/trend/20160105-elkepzelheto-hogy-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-miatt-nem-nyerhetett-kiss-daniella-a-miss-world.htmlAz idei Miss Word Hungary nemrég tért haza a kínai világversenyről, amelyet több rejtély is övez. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.