Ducibb lányoknak álmodott meg fürdőruhát a plus size modell

Forrás: Twitter/robyn Lawley -
modell fotó kollekció plus size fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robyn Lawley volt az első olyan nő a világon, aki nem igazán felelt meg a tipikus modell sztereotípiáknak, és kicsit ducibban állt színpadra. Most saját kollekcióval rukkolt elő. 

A fiatal lány olyan híres magazinok címlapján szerepelt, mint a Vouge, az ELLE, vagy a GQ. Bár a fotózások mindig sikeresen lezajlottak, Robyn szerint az ő méreteire mindig nehéz volt fürdőruhát találni, amit néha sértőnek érzett. Ezért most úgy döntött, hogy létrehoz egy egyedi márkát a hasonló alkatú nőknek - írja a Daily Mail.

Robyn Lawley kollekciójának egyik darabja Forrás: Twitter/robyn Lawley

Néhány darab már nyilvánosságra is került, és a látottak alapján főleg a plus size csajoknak szánja a dolgot. A vibráló színek, és a merész kivágások biztosan felkeltik majd a vásárlások figyelmét, főleg az olyanokét, akik kissé molettebbek az átlagnál.

A csábítás művészete! Szexi fehérneműk Valentin-naprahttp://www.life.hu/trend/20160203-csabits-szexi-fehernemukben-valentin-napon.htmlA szerelmesek napjának elengedhetetlen kelléke a dögös fehérnemű. Használd ki ezt a jeles alkalmat, és lepd meg a párodat valami igazán csábítóval! TrendThinkstockA smink nélküli Szinetár Dóra éveket tagadhatna le a korából - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160210-szinetar-dora-smink-nelkul-eveket-tagadhatna-le-a-korabol.htmlAz egyik leggyönyörűbb magyar színésznőt Londonban kapták lencsevégre smink nélkül. Elnézve Szinetár Dóra fotóját megállapítottuk: éveket is letagadhatna korából. Trend--Sztárok stílusa: Ónodi Eszterhttp://www.life.hu/trend/20160208-onodi-eszter-szineszno-a-stilusarol-meselt.htmlFinom, nőies, mégis vagány – így írható le három szóval a Jászai Mari-díjas színésznő, Ónodi Eszter stílusa, aki számtalan filmben és színházi darabban kápráztatta már el tehetségével és kisugárzásával a magyar közönséget. Trend--Katalin hercegné szemöldökét kritizálják a szakértőkhttp://www.life.hu/trend/20160209-katalin-hercegne-uj-szemoldoket-kritizaljak.htmlTúl vastag, túl hangsúlyos és éveket öregít rajta - így vélekednek a kommentelők a hercegné új szemöldökéről. TrendOrigoGáspár Evelin nagyon érzi a divatothttp://www.life.hu/trend/20160208-gaspar-evelin-trendi-kepet-tett-kozze-instagram-oldalan.htmlGáspár Győző lánya még mindig nem teljesen elégedett az alakjával, pedig már igazán csinos nő lett belőle. Ráadásul a stílusérzéke is a helyén van. Trend--Csobot Adél megmutatta új frizurájáthttp://www.life.hu/trend/20160208-csobot-adel-enekesno-megmutatta-uj-frizurajat-es-vicces-szelfiket-lott-magarol.htmlA várandós énekesnő egyenesre vasalt hajjal és vicces grimaszokkal szelfizett. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.