plasztikai műtét Faye Dunaway színésznő plasztikrém szépészeti beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig lehetett ráismerni az Oscar-díjas színésznőre, akit a minap egy Beverly Hills-i klinikánál kaptak lencsevégre.

Ami Jane Fondának sikerült, az Faye Dunawaynek már kevésbé. Mert míg Jane Fonda felvállalja, hogy többször kérte már plasztikai sebész segítségét formája megőrzéséért, addig a 75 éves Dunaway sosem vallotta be a nagyérdemű előtt, hogy szépészeti beavatkozásoknak köszönheti egykor még fiatalos, ma már inkább torz formáját.

Forrás: Northfoto

Az Oscar-díjas színésznőt a minap egy Beverly Hills-i klinika előtt fényképezték le, ám már közel sem hasonlított arra, akit annak idején megismert a közönség: csodálkozó tekintete és deformálódott vonásai egytől egyig plasztikai műtétekről árulkodnak.

A legjobb és legrosszabb sztárplasztikák

A Jackson klán tagjai, Nicole Kidman, Priscilla Presley vagy Jocelyn Wildenstein nevét sokan a túlzásba vitt plasztikai beavatkozásokkal kötik össze. Pedig rajtuk kívül is vannak olyan hírességek, akik kés alá feküdtek. A rengeteg elrettentő példa mellett olyanokat is felsorakoztattunk, akiknél a kitűnő eredmény még bennünket, szkeptikusokat is meglepett. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Kié lesz a divat-Oscar? 2. részhttp://www.life.hu/trend/20160225-az-oscar-dijra-jelolt-legjobb-noi-mellekszereplok-kozul-ki-a-legdivatosabb.htmlVasárnap, hazai idő szerint éjjel egykor a vörös szőnyeges bevonulással veszi kezdetét az év egyik legjobban várt filmes eseménye. A este során többek között az is kiderül, ki kapja a legjobb női mellékszereplőnek járó szobrot. Mi viszont arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ki érdemelné meg közülük legjobban a divat-Oscart. Nézzük a jelölteket! TrendAFPEz a smink a legnagyobb divat most a sztárok között - Készítsd el te is!http://www.life.hu/trend/20160223-minden-amit-tudni-kell-a-no-makeuprol.htmlA no makeup lényege az illúzión túl, hogy látványos és tapintható lesz a természetes szépség. Larion Oscar tanácsait követve most te is megélheted ennek az álomsminknek a varázsát.Trend--Az 5 legdurvább sminkbaki, amit mindenképpen kerülj elhttp://www.life.hu/trend/20160224-sminkbakik-amiket-mindenkeppen-kerulj-el.htmlMi az öt legnagyobb sminkbaki, amit mindenképpen el kell kerülni? Várady Polett most megmutatja, hogy mik ezek, és hogyan tudod kiküszöbölni őket! Trend--Plasztikrémmé változott Naya Riverahttp://www.life.hu/trend/20160225-naya-rivera-a-glee-sorozat-sztarja-teljesen-eltorzult-a-plasztikai-mutetek-miatt.htmlA Glee sorozat sztárja még csak 29 éves, de arcának eredeti vonásait máris teljesen elvesztette. TrendAFPVajon miben feszítenek majd az új Baywatch vízimentői?http://www.life.hu/trend/20160225-kiderult-mit-viselnek-az-uj-baywatch-vizimentoi.htmlFilmet készítenek a 90-es évek nagysikerű sorozatából. Most pedig az is kiderült, hogy kiket válogattak ki a „tengerparton szexin szaladgálók” szerepére, és mit fognak viselni. Trend--Az 5 legdurvább sminkbaki, amit mindenképpen kerülj elhttp://www.life.hu/trend/20160224-sminkbakik-amiket-mindenkeppen-kerulj-el.htmlMi az öt legnagyobb sminkbaki, amit mindenképpen el kell kerülni? Várady Polett most megmutatja, hogy mik ezek, és hogyan tudod kiküszöbölni őket! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.