7 sminktermék, amit mindenképpen vigyél magaddal a nyaralásra

Forrás: giphy.com -
Nyár smink nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyaraláskor érdemes alaposan átnézni, mire is van szükség. Mivel úgyis rengeteg holmit viszünk, ahol csak lehet, minimalizáljunk. Nézzük, melyek azok a sminktermékek, amik feltétlenül veled kell hogy menjenek az utazásra. 
  • Nyáron is nagy gondot kell fordítani az alapos arctisztításra. Bármennyire is hosszú az éjszaka, sminkben semmiképpen ne feküdj le aludni!
  • A tikkasztó melegben, amikor csak úgy perzsel a nap, a fényvédelem mindennél fontosabb. Amikor bekened a testedet naptejjel, az arcodról se feledkezz meg. A naptejet ne feledd a strandra is magaddal vinni, hiszen időközönként újra kell kenni magad. Ha már a strandnál tartunk, egy frissítő arcpermetet és egy kalapot is érdemes bedobni a strandtáskádba.
Forrás: Dreamstime

5 tipp, hogyan lassítsd le a bőröd öregedését

A szép és ápolt arc éveket fiatalít az emberen, ezért nagyon megéri odafigyelni arra, hogy mivel ápolod a bőrödet. Hidd el, ha vigyázol rá, üdeséggel és fiatalos kisugárzással fogja meghálálni. Olvasd el a Life.hu cikkét!
  • Amennyiben komfortérzeted megkívánja a tökéletes megjelenést, jó, ha van nálad egy BB krém, ami egységes, üde arcszínt biztosít. Mivel magas fényvédővel ellátott kozmetikumról van szó, védelmet is nyújt a nap káros sugarai ellen. De bármilyen jó is egy BB krém, amikor a strandra mész, ne kend fel. Sminkben napozni tilos!
  • Az időtlen klasszikus, aminek a segítségével pillanatok alatt vadmacskává változhatsz, semmiképpen ne maradjon otthon. Egy romantikus esti vacsoránál meglátod, jó hasznát veszed majd egy tartós tusnak.
Forrás: giphy.com
  • Ha már az igéző tekintetnél tartunk, egy szempillaspirált is érdemes berakni. A magas páratartalom miatt vízálló szempillaspirált válassz.
  • Napcsókolta bőrszíned kialakításához, tökéletesítéséhez vidd magaddal kedvenc bronzosítódat is. Ideális választás a krémbronzosító, vagy válassz olyan bronzosítót, aminek magas a C-vitamin-tartalma, mert az nem szárítja ki a bőrödet.
  • Az érzéki csábításhoz válassz hidratáló hatóanyagokban gazdag rúzsceruzát, amivel praktikus kiszerelése miatt pillanatok alatt szenvedélyessé varázsolhatod ajkaidat.

Öltsd magadra a tengerpart színeit és hangulatát!

Tengerparti nyaralásra készülsz? Egész napos strandolás és romantikus esti vacsorák várnak rád? Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.