Új külső? Bubifrizurával szelfizett Kylie Jenner

frizura Kylie Jenner hajvágás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Jennernek természetesen minden jól áll - nagyon dögösen fest bubifrizurával a celeblány. 

Kylie Jenner pár napja még a Balaton Soundon, majd a magyar fővárosban bulizott, és szerencsére mindezt dokumentálta is képmegosztó oldalán. Miután hazatért, úgy döntött, egy új frizurával robbantja fel az internetet.

Forrás: Instagram/kingkylie

A Jenner-klán legfiatalabb és leghúsosabb ajkú tagja a minap megmutatta, hogy a mostanában nagyon népszerű bubifrizura is remekül áll neki. Rajongói persze rögtön faggatni kezdték, parókát visel vagy sem, erre a választ a celeblány azonban nem árulta el.

Kylie egyébként imádja a parókákat, így szinte lehetetlen megállapítani, hogy póthajat vagy parókát visel, netán tényleg új hajat vágatott.

Így lehetsz trendi menyasszony 2016 nyaránhttp://www.life.hu/trend/20160712-ilyen-a-trendi-menyasszonyi-smink-2016-nyaran.html2016-ban az esküvői smink érzékien természetes. A fényes bőrt highlighttal fűszerezzük, az ártatlanság érzékeltetésére lágy, pasztell tekintetet varázsolunk. TrendOrigoMeglepő, de Irina Shayk ezúttal egy szál bikiniben sem szexihttp://www.life.hu/trend/20160718-meglepo-de-irina-shayk-ezuttal-egy-szal-bikiniben-sem-szexi.htmlNehéz elhinni, hogy a világ egyik legkeresettebb modelljéről nemrég még azt írtuk, hogy ő az, aki mindenben szexi. Nos, most egy olyan kép látott napvilágot, amelyen egy bikiniben feszít, ennek ellenére mégsem nyerte el a tetszésünket. Trend--Dögös! Kulcsár Edina egy perc alatt öltözött át a Magyarország Szépe műsorbanhttp://www.life.hu/trend/20160717-kulcsar-edina-egy-perc-alatt-oltozott-at-a-magyarorszag-szepe-musorban.html2014 nyertes királynője természetesen ott van a Magyarország Szépe döntőjében. Énekelt is, zsűrizik is, és persze sebtiben át is öltözött.TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoTatár Csilla gyönyörű ruhában keresi Magyarország szépéthttp://www.life.hu/trend/20160717-tatar-csilla-musorvezto-gyonyoru-ruhaban-keresi-magyarorszag-szepet.htmlKulcsár Edina és a Hoolingans közös dalával elstartolt a Magyarország Szépe szépségverseny.Trend--7 sminktermék, amit mindenképpen vigyél magaddal a nyaralásrahttp://www.life.hu/trend/20160712-simktermekek-amit-mindenkeppen-vigyel-magaddal-nyaralasra.htmlNyaraláskor érdemes alaposan átnézni, mire is van szükség. Mivel úgyis rengeteg holmit viszünk, ahol csak lehet, minimalizáljunk. Nézzük, melyek azok a sminktermékek, amik feltétlenül veled kell hogy menjenek az utazásra. TrendOrigoMintha nem is élne - Furcsa fotó Kim Kardashianrólhttp://www.life.hu/trend/20160716-kim-kardashian-fuzoben-pozol-fergie-videoklippjenek-forgatasan.htmlAz embernek olyan érzése van, mintha nem is egy valósi, élő nőt nézne, mikor ezt a képet látja Kim Kardashianról.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.