Micsoda gének! Christie Brinkley és lánya akár testvérek is lehetnének!

Forrás: Instagram/Christie Brinkley -
modell farmer Christie Brinkley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell 62 évesen is eszméletlen formában van, és persze gyönyörű, így nem csodálkozunk azon, hogy a lánya is meseszép. 

Formásak, gyönyörű szőkék, az arcuk csodaszép, mindketten farmert és tornacipőt viselnek: nem, ők ketten nem testvérek, hanem anya és lánya. Hihetetlen, ugye?

Forrás: Instagram/Christie Brinkley

A minap a 62 éves modell lányával, Sailor Brinkley-Cook-kal pózolt, és meg kell hagyni, hihetetlenül hasonlítanak. A lány egyébként egyetemre jár, most költözött New York-ba, így vélhetően édesanyja is gyakran megy majd hozzá látogatóba.

És hogy mi Christie Brinkley szépségének titka? A modell - aki bikiniben a mai napig irtó dögös- állítólag mindenhez kókuszolajat használ, ettől ilyen mesés a bőre.

Szurkolói sminket szeretnél az olimpiára? Így készítsd el!http://www.life.hu/trend/20160817-szurkoloi-smink-az-olimpiara-varady-polettol.htmlJavában dübörög a riói olimpia, azonban van még bőven éremesélyes sportolónk, akiknek vagány szurkolói sminkben drukkolhatsz az éremért! Trend--Szabadságot a mellbimbóknak! Bella Hadid a francia Vogue-ban pucérkodikhttp://www.life.hu/trend/20160817-bella-hadid-a-francia-vogue-ban-pucerkodik-szexi-kepek-gigi-hadid-testvererol.htmlA fiatal modell ledobta a textilt, és nem is akárhol. TrendOrigoHova tartunk? Csipkemelltartó, push-up alsó és fürdőszoknya férfiaknakhttp://www.life.hu/trend/20160817-csipkefehernemu-push-up-also-es-szoknyas-furdoruha-ferfiaknak.htmlAmikor azt hiszed, már mindent láttál, akkor belefutsz egy férfiaknak kitalált csipkés melltartóba vagy egy szoknyaként kialakított fürdőruhába, amit szintén az erősebbik nemnek találtak ki. De miért van erre szükség? Trend--Jennifer Lopez nagyon nincs jó formábanhttp://www.life.hu/trend/20160816-jennifer-lopez-nincs-jo-formaban-slamposan-es-plusz-kilokkal-lepett-utcara.htmlNem ezt szoktuk meg az énekesnőtől, de persze lehet ő is rossz formában. Jennifer Lopez kissé eleresztette magát mostanában. Trend--Upsz! Demi Moore sosem volt még ennyire lepukkant: durva fotók! http://www.life.hu/trend/20160815-demi-moore-nem-vitte-tulzasba-a-napi-szettet-durva-fotok-a-sztarrol.htmlAz 53 éves sztár kissé slamposan flangált Hollywood utcáin, elsőre nehéz volt felismerni, hogy ő van a fotókon. Trend--Állatos overallok és tütü: ez a trend 2016-ban a Szigetenhttp://www.life.hu/trend/20160815-sziget-fesztival-igy-neznek-ki-a-legjobb-szettek-allatos-overalok-es-koszoruk.htmlJavában dübörög az idei Sziget Fesztivál, ahol persze a lefurább fazonok is tiszteletüket teszik. Ha szeretnél néhány igazán különleges szettet látni, akkor itt az alkalom! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.