Kulcsár Edina bevállalta: közös tetkót csináltat szerelmével

modell párkapcsolat Kulcsár Edina Édes Élet tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ második legszebb lányának választott modell nem igazán nevezhető szégyenlősnek, hiszen egy szál melltartóban állt kamerák elé. 

A műsorvezető közös tetoválást szeretett volna csináltatni párjával. Edina és Csuti találkozásuk dátumát akarta magára varratni, így a műsorvezető félig levetkőzve, melltartóban feküdt a tű alá. Az Édes Élet szépséges sztárja először nem akarta a dolgot, de a párja kedvéért rábólintott a dologra. A videó alapján a végeredmény igen különleges lesz.

Lábbelik, amik meghódították a világothttp://www.life.hu/trend/20160823-labbelik-amik-meghoditottak-a-vilagot.htmlAz 1900-as években több olyan cipőmodell született, amely ma is megtalálható az üzletek polcain. Ilyen örökzöld darab a klumpa, a stiletto, a flip-flop, a platform és a sneakers is, amelyek érdekes körülmények között indultak világhódító útjukra. TrendOrigoEsküvőn járt Vajna Timi dekoltázsa: Szexi fotó!http://www.life.hu/trend/20160820-vajna-timi-andy-vajna-neje-egy-eskuvon-jart-onnan-posztolt.htmlAndy Vajna neje egy esküvőn járt a hétvégén, onnan posztolt. TrendOrigoFrufruval vagy anélkül? Melyik frizura áll jobban a celebeknek?http://www.life.hu/trend/20160817-frufruval-vagy-anelkul-neznek-ki-jobban-a-celebek-szavazz.htmlAki hosszúhaj-párti, és viszonylag keveset alakítgat a frizuráján, életében egyszer az is belefut abba, hogy frufrut vágat magának. Hiszen a megújulásra mindenkinek szüksége van, hosszú hajjal pedig ez az egyik legdrasztikusabb változtatás. De kinek áll jól, és kinek nem? Vizsgáljuk meg kedvenc celebjeinket! TrendOrigoRihanna popsiját most pár centiméterről is megcsodálhatodhttp://www.life.hu/trend/20160819-a-vilaghiru-enekesno-rihanna-popsijat-most-par-centimeterrol-is-megcsodalhatod.htmlRihanna formás popsija szinte kiszúrja a szemünket, de kicsit úgy vagyunk vele, hogy ha ez az utolsó, amit látunk ebben az életben, hát legyen! Trend--Örökifjú vagy cikivé vált nagyi, aki fél megöregedni? 58 éves lett Madonna!http://www.life.hu/trend/20160815-orokifju-vagy-cikive-valt-nagyi-aki-fel-megoregedni-58-eves-lett-madonna.htmlHabár van két saját és két örökbe fogadott gyermeke, a valódi nagymamaságtól még messze áll, pedig kora alapján már simán unokázhatna. Ehelyett ő azonban a pucér fenekét mutogatja, neccharisnyában partizik, mellbimbóját pedig csak egy aprócska tapasszal rejti el a világ elől. A nagy kérdés adja magát: Madonna egy örökifjú lázadó, vagy nagyikorba lépett egykori popsztár, aki nem tud megbirkózni az öregedéssel? TrendOrigoUpsz! Demi Moore sosem volt még ennyire lepukkant: durva fotók! http://www.life.hu/trend/20160815-demi-moore-nem-vitte-tulzasba-a-napi-szettet-durva-fotok-a-sztarrol.htmlAz 53 éves sztár kissé slamposan flangált Hollywood utcáin, elsőre nehéz volt felismerni, hogy ő van a fotókon. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.