3 sminktermék, amit kötelező beszerezned idén ősszel

Forrás: Dreamstime -
szépségápolás smink ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melyek az őszi trend nélkülözhetetlen kellékei? Íme, három termék, amit mindenképpen be kell szerezned, ha stílusos akarsz lenni!

A fekete krémtus

Újszerű, játékos szemhangsúlyos sminked lehet a grafikus tusvonalakkal. Ha imádod a nagyvárosi, fashionista megjelenést, akkor igazi csemege számodra, hisz ezt te sem tussolhatod el. Azaz nem ronthatod el. A legideálisabb, ha krémtust választasz ehhez a szemfestéshez, mert könnyedén javítható, satírozható, igazából csak a képzeleted szab határt ennek a trendnek. Húzhatsz határozott vonalat a szemhéjad fölé, akár csak a mélyítővonal kiemelésére, vagy készíthetsz vadmacska szemeket is.

Forrás: Dreamstime

Igenis létezik tökéletes szemceruza!

Szemceruzája mindenkinek van, de csak nagyon kevesen tudják megfelelően használni. Larion Oscar sminkmestert faggatjuk arról, hogyan tanuljuk meg mi is seperc alatt a szemceruza trükkjeit. Olvasd el a Life.hu cikkét!

A csillám

Mindenki szeret ragyogni! Ebben a szezonban visszatér a csillám, de nem is akárhogy. Felejtsük el a régi, nagy szemű csillámokat, idén a mikrofinomságú irizáló ragyogás a trend. Használhatjuk önmagában, kiemelve a szemzugot, de akár egy tetszőleges színnel készített füstös hatású szemfestésnél is. Ebben az esetben a csillámot tedd a mozgószemhéj közepére. Különleges hatás eléréséhez használhatod szemöldökkontúrként, akkor tedd a szemöldököd alsó ívéhez végig. De izgalmas partikellék lehet bevállalósoknak: tedd az arccsontra highlightként, kiemelve az arcot.

Forrás: Dreamstime

Borvörös ajakrúzs

Részegítő szenvedély jellemzi az őszi rúzstrendet. A legtrendibb árnyalat idén a mély borvörös, selymes matt textúra. A folyékony ajakrúzsok gazdag választékából mindenki megtalálja a maga borvörösét. A keskeny ajkúak használjanak ajakkontúr-ceruzát és világosabb árnyalatot, hogy érzékien telt hatású legyen a megjelenésük.

Forrás: Dreamstime

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.