Cuppanós bőrnaciban mutatja meg combjait a plus size modell, Ashley Graham

Forrás: Instagram/ashleygraham -
fashion week Ashley Graham plus size bőrnadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Grahamet érte már olyan kritika, miszerint ő nem is igazi plus size modell. A legutóbbi, róla készült képpel azonban erre igencsak rácáfol a nőies alakú világsztár. 

Ashley Grahamre a nyáron kiakadtak a rajongók, mert szerintük rengeteget fogyott a modell - akkor meggyanúsították, hogy már nem is igazán plus size lány ő. A modell a legfrissebb fotójával azonban erre jócskán rácáfol!

Forrás: Instagram/ashleygraham

A kép Ashley testvérének lagziján készült a hét végén, ahol a modell bizony egy fekete, cuppanós bőrnadrágban feszít, amiben remekül szemügyre lehet venni méretes combjait és hátsóját. Ha ezek után még bárki kételkedni mer Ashley alakjában, az jobb, ha szemüveget csináltat: a lány ugyanis formás, nőies, és nagyon messze van attól, hogy piszkafának lehessen nevezni.

Ashley Graham egyébként nemrég Mexikóban nyaralt, ahol igen dögös, cicis fotókkal örvendeztette meg a rajongóit. Ha lemaradtál a szexi képekről, itt megtalálod őket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.