Sokkoló ruhadarabok csakis elvetemült divatőrülteknek

fashion week ruhadarab sokkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ebben az esetben nem a művészi igénnyel készített haute couture ruhakölteményekről van szó, amiket nem is utcai viseletre terveznek, hanem pontosan olyan street style ruhadarabokról, amelyek a fiatalok egyik kedvenc online üzletében elérhetők, és bárki által megrendelhetőek.

Az áttetsző, ráadásul kellemesen izzasztó műanyagnadrág nem éppen praktikus viselet, főleg nem nyáron. Egy ütős tangával ráadásul még nevetségesebb eredményt érhetünk el.

Forrás: Topshop

A legjobban viselhető ruhadarabot, a farmert is sikerült abszolút hordhatatlanná tenni ezzel a koncepcióval. Ha farmer van rajtunk, akkor már nincs szükség nincs arra, hogy fölévegyünk egy tüllszoknyát.

Forrás: Topshop

Habár a vállak kivillantása tavaly óta igencsak nagy trend, egy kabát elég bénán néz ki hasonló kivágással.

Forrás: Topshop

A szőrmánia idén elképesztő méreteket ölt, ennek ellenére egy kék szőrös bokacsizma se nem praktikus, se nem igazán esztétikus.

Forrás: Topshop

Szerintünk a napszemüveg az egyik legvagányabb kiegészítő, de ez a mértékű asszimetria sokkal inkább nevetségessé teszi viselőjét, mint szexivé.

Forrás: Topshop

A zsebek helyett méretes kivágás található ezen a farmernadrágon, amiről azért el tudjuk képzelni, hogy a tökéletesen tökéletes alakú lányoknak még jól áll.

Forrás: Twitter/AnnieStevenson4, Topshop

Két trend érdekes párosítása ez a kívül-belül szőrös papucs. Az idei nyáron a tavalyinál is népszerűbbek az elsőre otthoni papucsnak tűnő darabok, amit újabban szőrös megoldásokkal tesznek még feltűnőbbé.

Forrás: Topshop

Sokkoló férfitrendek a kifutókról - Mutatjuk a legijesztőbb kreációkat

Londonban és Párizsban már bemutatták a 2017-es őszi–téli férfitrendeket. Figyelembe véve, hogy milyen darabokat vonultattak fel a kifutón, őszintén mondhatjuk: alig várjuk a New York-i divathetet is, ahol valószínűleg szintén nem lesz hiány sokkoló ruhákból. A fotókért kattints ide!
Ezek lesznek a nyár legmenőbb sminkszíneihttp://www.life.hu/trend/20170607-ezek-lesznek-a-nyar-legmenobb-sminkszinei.htmlA szezon legizgalmasabb árnyalatai elrepítenek a fülledt trópusokra és az érintetlen természetbe. Igazi multikulturális vibrálás! Az állatmotívumokat felváltották a lomb- és levélzöldek, valamint a színpompás virágminták. Egyszerre sikkes és elragadó ez a sok bujaság. Trend--Magyar modellek szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170607-magyar-modellek-szepsegtitkai-axente-vanessa-palvin-barbi-mihalik-eniko.htmlMéltán lehetünk büszkék rájuk, hiszen hazánk leghíresebb, nemzetközileg elismert szupermodelljei a legtöbbet foglalkoztatott modellek a világban. Most eláruljuk a Axente Vanessa, Mihalik Enikő és Palvin Barbara szépségtitkait. Trend--Celebek fürdőköntösben - Ez az új street style trend!http://www.life.hu/trend/20170526-celebek-furdokontosben-ez-az-uj-street-style-trend.htmlEddig a fehérneműk felsőrészként, illetve ruhaként való használata, majd a felemás cipők viselése volt a legextrémebb irány a street style vonalon, de még a vörös szőnyegen is. Most viszont újítottak a celebek: a fürdőköntös a legújabb trend! Trend--Marilyn Monroe 7 gondolata a szépségrőlhttp://www.life.hu/trend/20170516-marilyn-monroe-het-gondolata-a-szepsegrol.htmlMa ünnepelné 91. születésnapját az 50-es évek szexszimbóluma és szépségideálja, Marilyn Monroe. A bájos színésznő mindenkit elkápráztatott, pedig a vidám felszín felett szomorú tragédiák árnyékolták be az életét. Születésnapja alkalmából most a női szépségről alkotott gondolatait szedtük össze. Trend--Ciki divatbakik! Már megint összeöltöztek a sztárokhttp://www.life.hu/trend/20170518-ciki-divatbakik-mar-megint-osszeoltoztek-a-sztarok.htmlNincs annál cikibb a vörös szőnyeges eseményeken, mint amikor két sztár véletlenül összeöltözik. Szerencsére ez viszonylag ritkán fordul elő, habár különböző eseményeken sokszor látunk egyforma darabokat, így alkalmunk nyílik rá, hogy megnézzük, kinek áll jobban ugyanaz a ruha. Trend--Még a meztelenkedő Bella Hadidot is lenyomták a magyar modellek Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20170526-meg-a-meztelenkedo-bella-hadidot-is-lenyomtak-a-magyar-modellek-cannesi-amfar-galan.htmlAhogy minden évben, idén is a cannes-i filmfesztivál utolsó napjain rendezték meg az amfAR-gálát. A HIV-betegekért alapítvány támogatásával szervezett esten hemzsegtek a hírességek és a modellek, de közülük is kiemelkedtek a magyar szépségek. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.