Átlagos kislányból bombanő és márkanév: 20 éves lett Kylie Jenner

Kylie Jenner stílus születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20 éves korára az egyik leggazdagabb hollywoodi sztárcsemete lett, testvérével közös ruhakollekciókkal és saját kozmetikai branddel, amit az egész világon imádnak. De hogy lett Kylie igazi márkanév, és mennyit változott gyerekkora óta? Mutatjuk!

A Kardashian-klán legfiatalabb tagja 1997. augusztus 10-én látta meg a napvilágot. Édesanyja, Kris Jenner második házasságából született, így Kim Kardashian féltestvére. Kylie apukája az az egykori olimpiai bajnok, Bruce Jenner, aki ma már Caitlyn Jenner néven, nőként éli az életét.

A Kardashian család nő tagjai: Khloe Kardashian, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Kylie és Kendall Jenner (balról jobbra) Forrás: AFP

Kylie és nagyobb testvére, a modellként dolgozó Kendall gyerekkora óta a nyilvánosság előtt él. A Kardashian valóságshow akkor vette kezdetét, amikor Kylie még csak 10 éves volt, így mondhatjuk, hogy a kamerák előtt nőtt fel. 2008 óta pedig a vörös szőnyeges eseményeken is megjelent, így szépen dokumentálható, hogyan és mennyit változott Kylie.

A fiatal celeblány nemcsak hogy kislányból dívává vált, de ténylegesen rengeteget változott. Habár sokáig tagadta, hogy feltöltéssel dúsította ajkait, egyértelmű volt, hogy mesterségesen alakult át vékonyka szája. Ezen túl alakja is nagyon megváltozott, korábban ugyanis nyoma sem volt a méretes csípőjének, amit ma már lépten-nyomon hangsúlyoz, ezen túl pedig az orrplasztika sem kizárt.

Forrás: Giphy

A csípőnagyobbítás a legújabb őrület

Hol máshol lehetne a legújabb plasztikai trendek melegágya, mint Hollywood, ahol minden a külsőségekről szól, ahol mindenki egyre szebb, egyre fiatalabb akar lenni, és mindent megtennének, hogy az aktuális trendeknek megfeleljenek, vagy éppen ők maguk diktálják, hogy mi legyen az aktuálisan dögös. A legújabb hájp ezúttal a csípőnagyobbítás. Mutatjuk is, kik az elkötelezett hívei!

A nagy változás egyébként 2014 tavaszán következett be. Habár előtte is szerepelt például Avril Lavigne kollekciójában modellként, az igazán nagy hájp csak ezzel a változással jött. 2014 májusában a Billboard-díjátadón jelent meg először a ma már védjegyének számító telt ajkaival, sőt a kék hajat is ekkor játszotta be először. Kylie köztudottan nagy parókarajongó, saját kollekciója is van színes parókákból. Testvérével közösen tervezett ruhakollekciói is vannak, ezt először a Topshop felkérésére készítettek. De Kylie mégsem erről a leghíresebb, hanem kozmetikumairól. 2015. augusztus 18-án jelentette be az Instagramon, hogy megjelenik egy rúzskollekciója. Ebből nőtt ki aztán a Kylie Cosmetics, aminek legnagyobb slágere még most is a rúzs, de már mindenféle egyéb terméket is piacra dobtak.

/1708/Kylie201789121232

2015 nemcsak a Kylie Cosmetics miatt volt izgalmas. Ebben az évben vette meg Kylie a 2,7 millió dollárt érő, 441 négyzetméteres saját ingatlanát, amiben moziszoba, medence, öt háló és öt fürdő is van. Szintén ebben az évben keveredett sokszor se veled, se nélküled kapcsolatnak tűnő románcba a rapper Tygával, aki korábban börtönben is járt. A legfrissebb hírek szerint egyébként most éppen szakítottak.

Ezeket a sminkbakikat kerüld el! Közönségesek és öregítenek ishttp://www.life.hu/trend/20170807-ezeket-a-sminkbabkikat-keruld-el-ha-nem-akarsz-eveket-oregedni.htmlA jól megválasztott dekorkozmetikumokkal valóban varázsolni lehet, de ha rosszul válogatjuk össze a piperéket, vagy rosszul használjuk őket, akkor pont az ellenkező hatást érjük el. Íme pár szarvashiba, amit érdemes elkerülni! TrendThinkstockA hónap színe: a tündöklő tengerzöldhttp://www.life.hu/trend/20170727-a-honap-szine-augusztusban-a-tengerzold.htmlKi tudná megmondani, hogy hány árnyalata van a tengernek? Van, hogy kék, van, hogy zöld, és még azon belül is néha élénk, néha egészen ragyogó, néha viszont fáradt. Trend--Rihanna a modern kori Disney-hercegnő? Fotók, amelyek ezt bizonyítják!http://www.life.hu/trend/20170731-rihanna-a-modern-kori-disney-hercegno.htmlSok kislány álmodozik arról, hogy ő a főszereplője valamelyik Disney-mesének, ahol a szépséges herceg oldalán tündökölhet csodálatos ruhákban. Aztán persze sokat komolyodnak: a hercegre még igen, de a hercegnős ruhákra már nem vágynak. Pedig arról sem kell feltétlenül lemondani, most megmutatjuk, hogyan formálta újra a Disney-hercegnős stílust Rihanna. TrendAFPA legnagyobb színpadi esésekhttp://www.life.hu/trend/20170725-a-legnagyobb-szinpadi-esesek.htmlA legdurvább vörös szőnyeges esések után most a színpadi borulásokat mutatjuk meg, amik talán még izgalmasabbak, a videókból ugyanis kiderül, hogy a színpadon lehet csak igazán nagyokat esni. TrendOrigoJennifer Lopez egykor és most: így nézett ki pályafutása kezdetén a ma 48 éves énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20170721-jennifer-lopez-egykor-es-most-48-eves-lett-a-sztar.htmlA latin díva, Jennifer Lopez 1999-ben adta ki első lemezét, azóta a popzene élvonalában van. De nemcsak zenéjével vagy tánctudásával tűnt fel, hanem vörös szőnyeges ruhaválasztásaival is, amelyek alapján bátran állíthatjuk: JLo igazi dekoltázskirálynővé avanzsált. TrendOrigoMa lenne 85 éves Oscar de la Rentahttp://www.life.hu/trend/20170717-oscar-de-la-renta-divattervezo-85-eves-lenne-ra-emlekezunk.htmlA 20. század egyik meghatározó divattervezője volt Oscar de la Renta, aki a lehető legnagyobb mértékben tisztelte a nőket és a nőiességet. Nem csoda, hogy indulásakor a kor legnagyobb divatikonja, Jackie Kennedy is az ő kreációi között válogatott, az egyik utolsó megrendelése pedig Amal Clooney menyasszonyi ruhája volt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.