Feleségek luxuskivitelben: Így nézett ki Köllő Babett botox előtt

botox Köllő Babett Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett égető kérdésre adta meg a választ: megmutatta, hogyan nézett ki botoxoltatás előtt.

Sokan kíváncsiak voltak már arra, hogyan nézett ki Köllő Babett, mielőtt feláldozta volna arcát a botox oltárán. Végre megmutatta, az Instagramra posztolt egy fotót még a luxus-időszámítás előtt időkből. A képhez ennyit fűzött hozzá:
"Botox előtt, botox után! A bulvársajtó rengeteget foglalkozik ezzel a témával, így gondoltam segítek!"

Előtte-utána: így néztek ki régen a plasztikafüggőkhttp://www.life.hu/trend/20171029-elotte-utana-igy-neztek-ki-regen-a-plasztikafuggok.htmlVannak, akik nem az alkohol vagy a kábítószer függői, hanem az orrműtétek, botoxos beavatkozások és ajakfeltöltések bűvöletében élnek. A sok műtét pedig nem széppé, hanem torzzá alakítja a plasztikafüggők arcát és testét. Pedig ők is voltak valaha normális emberek. Megmutatjuk, hogy néztek ki! Trend--Tragikus hirtelenséggel elhunyt a sikeres, fiatal modell, Vlada Dyubahttp://www.life.hu/trend/20171029-elhunyt-a-sikeres-fiatal-modell-vlada-dyuba.htmlA 14 éves, orosz modell, Vlada Dyuba hatalmas karrier előtt állt. TrendOrigoVajna Timi felismerhetetlen vörös parókábanhttp://www.life.hu/trend/20171029-vajna-timi-felismerhetetlen-voros-parokaban.htmlVajna Timi szokatlan fotóval sokkolta követőit: vörösen még sosem láttuk. TrendOrigoHeti trendjelentés: mindenki Lily-Rose Depp melleiről beszélthttp://www.life.hu/trend/20171027-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lily-rose-depp-cate-blanchett-cindy-crawford.htmlA héten fenséges és nagyon bevállalós outfiteket láttunk a vörös szőnyegen. Egyedül Lily-Rose Depp volt az, aki nem a ruhájával, hanem idomaival keltett feltűnést. Mutatjuk is a részleteket! Trend--Átlátszó ruhában pózol Zimány Linda: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171028-atlatszo-ruhaban-pozol-zimany-linda-ugyved-modell.htmlRengeteg edzéssel és lemondással jár egy olyan test, amilyennel Zimány Linda is büszkélkedhet. A modell részt vett a 15. Fitparádén, komoly munkáját pedig ezüstéremmel jutalmazták. Instagramra feltöltött képe azonban egész biztosan aranyérmes. Trend--Voksán Virág a Facebookon mutogatja melleit: fotó (18+)http://www.life.hu/trend/20171027-voksan-virag-a-facebookon-mutogatja-melleit.htmlVoksán Virág mesterien piszkálja fel a férfiakat, mondjuk sokat nem kell tennie hozzá: elég, ha kiposztolja meztelen melleit! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.