Stílusjelentés a Brit Awards vörös szőnyegéről: latex, tüll és retró

Brit Awards stílus vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este adták át a Brit awards zenei díjakat. A tavalyi borzalmas felhozatal után idén kicsit változatosabb volt a felhozatal, de így is bőven akadtak negatív meglepetések. Mutatjuk a legemlékezetesebb megoldásokat!
  • Ritkán történik ilyen, de ezúttal Rosie Huntington-Whiteley is rosszul választott: legalábbis szerintünk. A Saint Laurent ruha retró beütése valahogy nem illet a modellhez.
Rosie Huntington-Whiteley Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Hailey Baldwin is flitteres ruhában, egy Ralph Lauren darabban érkezett, ajkain nagyon sötét, szinte fekete rúzzsal. Nekünk nem jött be az összhatás.
Hailey Baldwin Forrás: Dave J Hogan/Getty Images/2018 Dave J Hogan/Dave J Hogan
  • Jennifer Hudsonnak kétségtelenül jól áll a piros. A ruha ünnepélyességébe a mellrészen használt lakkbőr vitt egy kis vagányságot.
Jennifer Hudson Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Rita Ora szokás szerint magára vonta a figyelmet ruhájával. A tollas darab Ralph&Russo műhelyében készült.
Rita Ora Forrás: Dave J Hogan/Getty Images/2018 Dave J Hogan/Dave J Hogan
  • Kylie Minogue szintén pirosban tűnt ki a tömegből. Kabátja alatt egy nude selyemruhát viselt. Az énekesnő hamarosan betölti az 50-et, mégis fantasztikusan néz ki.
Kylie Minogue Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Hasonló kabátos megoldást választott Emma Bunton, a Spice Girls egykori tagja. Fekete latex kabátjában, ami alatt valószínűleg mást nem is viselt, sokkal kevésbé volt elegáns, mint Kylie.
Emma Bunton Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Még mindig nem unják a sztárok, így manapság nem maradhat el egy vörös szőnyeges eseményen sem az áttetsző anyagú ruha. Ezt ezúttal Kate Moss húga, Lottie Moss viselte.
Lottie Moss Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Ugyan szeretjük, amikor egy sztár egyszerű ruhát választ, és azt viselve tudja kihangsúlyozni szépségét, Pixie Lottnak ez most valahogy nem sikerült.
Pixie Lott Forrás: Dave Benett/Getty Images/2018 David M. Benett/David M. Benett
Dua Lipa Forrás: Dave Benett/Getty Images/2018 David M. Benett/David M. Benett
  • Persze, szeretjük a retrót, de Ellie Goulding ruhája számunkra túlságosan is 80-as évek.
Ellie Goulding Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Alice Dellal modell átlátszó leopárdmintás ruhában keltett feltűnést. Egyértelműen nem az ízlésesre ment, főleg ezzel a cipővel, hanem inkább a rock and roll életérzésre - persze egy kis Chanellel kiegészítve mindezt.
Alice Dellal Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • A svéd színésznő, Noomi Rapace fekete tüllel és lila színekben pompázó kötéssel variált ruhája szintén eléggé eklektikus képet mutatott.
Noomi Rapace Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland

A legdurvább dekoltázsok a Brit Awardsról

Tegnap este rendezték meg a Brit Awards zenei díjátadót, ahol a legnagyobb sztárok is képviselték magukat. Tőlük is láttunk izgalmas és sokkoló outfiteket, a kivillanó dekoltázsokat azonban kevésbé ismert kolléganőikre hagyták. Íme, a fotók!

Láthatatlan smink a hétköznapokra: így készül!http://www.life.hu/trend/20180216-lathatatlan-smink-a-hetkoznapokra.htmlBizony, ha beindul a hét, nem sok idő jut önmagunkra. Larion Oscar sminkmester ezúttal olyan trükköt mutat, ami 10 percen belül könnyen elkészíthető, így még a kapkodós, sietős reggelekbe is beilleszthető! TrendOrigoA legdurvább dekoltázsok a Brit Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20180222-a-legdurvabb-dekoltazsok-a-brit-awardsrol.htmlTegnap este rendezték meg a Brit Awards zenei díjátadót, ahol a legnagyobb sztárok is képviselték magukat. Tőlük is láttunk izgalmas és sokkoló outfiteket, a kivillanó dekoltázsokat azonban kevésbé ismert kolléganőikre hagyták. Trend--Merd bevállalni az övtáskát! A Delka bag tervezőjével beszélgettünkhttp://www.life.hu/trend/20180220-igy-hordd-az-ovtaskat-2018ban.htmlMom jeans, melegítők, hosszúszárú zoknik - csak néhány dolog, ami az elmúlt években tért vissza a divatba. Na és persze ki ne hagyjuk az övtáskát sem, ami a fesztiválkellékek sorából kilépve újra megtalálta helyét a mindennapi viseletek között. Több magyar táskatervező is beleszeretett a visszatérő trendbe: ezúttal a Delka bag tervezőjét, Adélt kérdeztük, hogy őt mi ragadta meg benne, és miért ajánlja nektek is. TrendOrigoStílusevolúció a kezdetektől: így lett stílusikon a ma 30 éves Rihannahttp://www.life.hu/trend/20180219-a-30-eves-rihanna-stilusevolucioja.htmlA barbadosi származású énekesnő ma ünnepli 30. születésnapját. Debütáló albuma 2005 augusztusában jelent meg, azóta pedig minden lépéséről fotók százai készülnek. Valószínűleg mindenki fejében megmaradt egy-egy álomszép, vagy éppen provokatív ruha, amit a vörös szőnyeges megjelenései alkalmával viselt a sztár, aki az évek alatt igazi stílusikonná nőtte ki magát. Következzenek az elmúlt 13 év legemlékezetesebb vörös szőnyeges outfitjei! TrendOrigoStílusjelentés Elizabeth Olsenről! 29 éves lett az Olsen ikrek húgahttp://www.life.hu/trend/20180215-29-eves-lett-elizabeth-olsen.htmlMa lett 29 éves Elizabeth Olsen, a híres Olsen ikrek, Mary-Kate és Ashley húga. Ami a színészetet illeti, a fiatal lány jócskán lekörözi nővéreit a tehetségével, az ikrek végül a divatszakmában teljesedtek ki: márkájukat Elizabeth is gyakran viseli a vörös szőnyegen, és egyéb prezentációkon is. TrendOrigo10 inspiráló nő, és a parfüm, amit viseltekhttp://www.life.hu/trend/20180213-hires-nok-es-kedvenc-parfumjeik.htmlMilyen illattal hódította a férfiakat Marilyn Monroe? Mi volt Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor és Diana kedvenc parfümje? Eláruljuk! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.