Meghökkentő fotók: G.w.M. felesége néhány évvel ezelőtt Kulcsár Edina óriási rajongója volt

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
rajongó G.w.M Kulcsár Edina felesége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt G.w.M. felesége, Melanie még biztosan nem gondolt arra, hogy az a Kulcsár Edina, akinek a rajongója volt, egyszer majd a férje barátnője lesz. 

Néhány nappal ezelőtt még attól volt hangos a sajtó, hogy Kulcsár Edina és Csuti válnak, most pedig már mindenki arról ír, hogy egy harmadik személy miatt ért véget a sztárpár házassága. Bár a napokban még tagadták ezt a hírt, most kiderült, hogy Edina valóban szerelmes lett. Csuti nagyon csalódott, mivel volt feleségét és annak új kedvesét ő mutatta be egymásnak. G.w.M elhagyott feleségének nyilatkozata is meglepő, mert teljesen értetlenül áll a történtek előtt.

Hét és fél évvel ezelőtt a feleség arra biztosan nem számított, hogy Kulcsár Edina, akinek hatalmas rajongója volt, később a férje barátnője lesz. Kiderült ugyanis, hogy Melanie és Edina évek óta ismerik egymást. Pontosabban 2014 óta, amikor Melanie - akkori kiírása szerint - „volt szerencséje találkozni Kulcsár Edina szépségkirálynővel" egy sminkbemutatón.

"Lukej Gabi sminkbemutatón volt szerencsém találkozni Kulcsár Edina szépségkirálynővel" - írta akkor a képhez az elhagyott édesanya.

Ezen felül ugyanebben az év decemberében Melanie rajongóként drukkolt a világversenyen résztvevő kedvencének, ahol Edinát a világ második legszebb hölgyévé választották.

"Szívből gratulálok a mi királynőnknek, Kulcsár Edinának!!!! Büszkék vagyunk rád!!!!"

– fogalmazott akkor az édesanya, aki akkor még a jelenlegi fájdalmas időszakból semmit sem sejtett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.