Gáspár Győző megrázó vallomása: "A múlt héten szétgyógyszereztem magam"

Gáspár Győző mentális betegség Gáspár Evelin Gáspár Bea borderline-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző ismét bevonul a zárt osztályra, mivel súlyos mentális problémákkal küzd. A showman úgy gondolja, muszáj beszélni ezekről a problémákról, hiszen súlyos tragédiákhoz vezethet, ha elhallgatjuk. 

Győzike a Palikék Világa by Manna című műsor vendége volt, ahol őszintén beszélt mentális problémáiról. Úgy véli, Berki Krisztián is hasonló problémákkal küzdött, de senkinek nem beszélt a gondjairól, végül pedig ez vezetett a tragédiához.

A showman hat hét múlva fog ismét bevonulni a zárt osztályra. Családjával már természetesen ismerik a helyzetet, hogy vannak problémái, és tudnak beszélni ezekről. Elmondta, hogy amikor elutaztak Cancúnba, Mexikóba, amíg Bea és a gyerekek lementek a tengerparta, ő fent maradt a szobában, mivel rohamot kapott. Evelin azt reagálta erre, hogy apa megint elb*szta a nyaralást, Virág azt, hogy már megint bedepressziózott.

Gáspár Győző, Győzike Life TV

"Igen, én ezt vállalom, igen én ezt kezeltetem, mert itt van a fülemben, hogy nemrég meghalt egy közös ismerősünk, egy celeb, nem mondom ki a nevét, mert mindenki tudja, mert ő nem vállalta fel, amit én felvállalok. Hol van ő? A földben, maradt utána két gyerek. Amikor megtudtam, hogy meghalt azon a pénteki napon, akkor én olyan dühös voltam rá, hogy ő nem mondta el senkinek. Én elmondom kamerák előtt mindenkinek, hogy beteg vagyok, hogy nagyon beteg vagyok, hogy elmegyek a szanatóriuma, hogy kikapcsolom a telefonomat" – mondta.

"Igen, beszélek róla, muszáj erről beszélni, Berki Krisztián után muszáj ezeket kimondani, mert Krisztián nem merte senkinek kimondani ezeket. Mert felvette az ingjét, és a drága óráját, és ha eljött volna ide a műsorba, azt mondta volna, hogy minden szép. Én nem, én a múlt héten szétgyógyszereztem magam. Hét szem gyógyszer helyett húszat szedtem be, mert olyan gyenge vagyok, hogy az borzasztó. Ha apukámhoz fordulok, megtagad" – mondta Győző.

Gáspár Bea elmondta, valóban nagyon nehéz együtt élni férje betegségével. A borderline-szindróma a családot is megviseli, mivel Győzike sokszor azt gyűlöli, akit a legjobban szeret, és bár mindig elnézést kér, nagyon sok embert bánt meg nagyon sokszor. Bea hozzátette, szerinte a problémák Győző gyerekkorára vezethetők vissza, mivel édesanyja jobban szerette a testvérét, Zsoltit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.