Hollywoodi sztárok, akik a rivaldafényen kívül találtak rá az igaz szerelemre

párkapcsolat sztárok szerelem magazin Matt Damon Meryl Streep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan azt gondolnák, hogy a világhírű hírességek, akiknek a mindennapjai része a rivaldafény, a csillogás, a szakmán belül ismerkednek és szóba sem jöhet számukra, hogy egy civil személlyel osztozzanak a magánéletükön. Szerencsére ez nem így van, több olyan hollywoodi sztár van, aki egy civil személy oldalán találta meg a boldogságot.

Matt Damon és Luciana Barroso

Damon feleségével, Luciana Barrosoval Miamiban, a Stuck on You forgatásán ismerkedett meg. Luciana abban a bárban dolgozott csaposként, ahova egy hosszú forgatási nap után a színész betért a kollégáival. Damon 2011-ben Ellen DeGeneresnek azt mondta, hogy az első pillanatban tudta, hogy Luciana számára az igazi, ott, abban a zsúfolt helyiségben érezte, hogy igen, ez a nő lesz a felesége, aki négy gyermekkel fogja őt megajándékozni. A pár 2005-ben fogadott örök hűséget egymásnak, 2013-ban pedig megújították a házassági fogadalmukat.

Matt Damon és Luciana Barroso Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Michael Loccisano

Meryl Streep és Don Gummer

Sokan hihetik azt, hogy a világhírű színésznő, Meryl Streep szakmán belül választott magának társat, pedig ez koránt sincs így. Streep férje, Don Gummer szobrász, akivel 1978 szeptemberében kötötték össze hivatalosan az életüket. A házaspárnak négy közös gyermeke van. A színésznő 2012-ben, mikor átvette a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat A vaslady című filmben nyújtott alakításáért, megható szavakkal mondott köszönetet férjének.

"Szeretném, ha tudnád, hogy mindent, amit a legjobban értékelek az életben, azt te adtad nekem."

Meryl Streep és Don Gummer Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Patrick Dempsey és Jillian Fink

Ki gondolná, hogy Patrick Dempsey-t és feleségét, Jillian Finket a hajvágás hozta össze? A színész 1994-ben találkozott először Jilliannal, amikor hajvágásra érkezett a nő szalonjába. Fink elmondása szerint teljesen megdöbbent, amikor a színész leült a székébe. Nem telt el néhány perc, és annyira sikerült egymásra hangolódniuk, hogy utána már nem engedték el egymást. Ugyan abban az időben mindketten párkapcsolatban éltek, ám három év rendszeres hajvágás után hivatalosan is egy pár lettek. 1999 nyarán pedig egy esküvővel is megpecsételték a szerelmüket.

Patrick Dempsey és Jillian Fink Forrás: Getty Images/FilmMagic/2017 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin

Alec Baldwin és Hilaria Thomas

Baldwin és Thomas 2011 februárjában találkoztak először egymással egy vegán étteremben, ahova a színész a barátaival ment el vacsorázni. Amikor megpillantotta a fiatal lányt, azonnal odament hozzá, megfogta a kezét és azt mondta neki, hogy muszáj megismernie. Az ismerkedés, úgy tűnik, jól sikerült, a pár 2012-ben össze is házasodott, ma már hét gyermeket nevelnek boldogságban.

Alec Baldwin és Hilaria Thomas Forrás: Anadolu Agency via AFP/Mustafa Yalcin

Vince Vaughn és Kyla Weber

A színészt és feleségét 2008-ban Vaughn egyik barátja egy esküvőn mutatta be egymásnak. Weber egy kis farmon nőtt fel nőtt fel és ingatlanügynökként dolgozott.
"Mivel messze lakott, eleinte izgultam, hogy randevúzzam-e vele, mert az egyik legjobb barátom feleségének a gyerekkori legjobb barátnője. Ha rosszul sül el a dolog, az kínos szituációkat szülhet a jövőben" – nyilatkozta korábban a színész, aki végül nem engedte el Kyla kezét. Eleinte telefonon és email-en keresztül ismerkedtek, majd rájöttek, hogy nem akarnak többet egymás nélkül élni, 2010-ben hivatalosan is összekötötték az életüket.

Vince Vaughn és Kyla Weber Forrás: AFP/Tibrina Hobson

George Clooney és Amal Alamuddin

George Clooney-t sokáig Hollywood egyik leghírhedtebb agglegényeként tartotta számon a köztudat. Azonban minden megváltozott, amikor egy közös barátjuk bemutatta Amal Alamuddin ügyvédnek. A színészt azonnal rabul ejtette a libanoni-brit származású nő szépsége. 2014-ben Velencében fogadtak egymásnak örök hűséget, 2017-ben pedig megszületettek a sztárpár ikrei, Ella és Alexander.

George Clooney és Amal Alamuddin Forrás: AFP

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney műkereskedő 2018-ban találkozott először, amikor egy közös barátjuk bemutatta őket egymásnak. A szikra rögtön megvolt kettejük között, egy évvel később, 2018-ban egy 150 fős Rhode Island-i ceremónián egybe is keltek. Idén februárban pedig megszületett első gyermekük, aki a Cy nevet kapta.

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Amy Schumer és Chris Fischer

Amy Schumer sokat tréfálkozott híresen zűrös szerelmi életéről, míg be nem toppant az életébe Chris Fischer szakács. Schumer nővérén, Molly-n keresztül ismerkedett meg a férfival, aki már az első pillanatban rabul ejtette főzési tudományával és lehengerlő sármjával. A pár 2018-ban egy meglepetésszerű malibui szertartáson fogadtak egymásnak örök hűséget, 2019 májusában pedig megszületett első gyermekük, Gene.

Amy Schumer and US chef Chris Fischer Forrás: AFP/Angela Weiss

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.