Albérletben lakik Gáspár Bea és Győző: az energiaárak miatt döntöttek a költözés mellett

Salgótarján Gáspár Győző energiaárak albérlet Budapest Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlságosan nagy terhet jelentett volna a Gáspár család számára jól ismert salgótarjáni házuk fűtése a téli szezonban, ezért úgy döntöttek, hogy ideiglenesen albérletbe költöznek. A választásuk Budapestre esett, ugyanis a munka is ide köti őket, nem beszélve arról sem, hogy így közelebb lehetnek gyermekeikhez.

Gáspár Bea és Győző tavaly novemberben költözött a magyar fővárosba – tudta meg a Story. A páros budapesti élete azonban hamarosan véget ér, hiszen jön a tavasz, a jó idő. A szakácsként is ismert családanya már várja, hogy ismét otthon lehessen, ugyanis nem élvezte annyira a pesti kalandot.

"Nem bírtuk megszokni. Hiányoznak a terek, itt semminek nincs úgy helye. Nagyon sok olyan dolog hiányzik otthonról Győzőnek is, nekem is, ami a mindennapjainkat kerekké tette" – idézte a Blikk Beát, aki a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában mesélt minderről.

Gáspár Győző azonban nem ért egyet feleségével, sőt kimondottan megszerette a budapesti létezést.

"Nekem semmi nem hiányzik, én örülök, hogy itt vagyok, az, hogy Beának nem tetszik, ő menjen egyedül haza, én nagyon jól érzem magam Budapesten. Nem tudom, mit nyavalyog, neki semmi nem jó, semmi nem tetszik, már meg van kergülve egy kicsit" – mondta a showman.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.