Katalin hercegné három étellel tartja fiatalon az arcbőrét

Forrás: Anadolu via AFP/2023 Anadolu Agency/Kate Green -
arcbőr fiatal katalin hercegné kollagén étel
Katalin hercegné arcbőre hibátlan, és ez akkor is látszik, amikor nem visel sminket. Titka valószínűleg az okos étkezésben rejlik.

Katalin hercegné betöltötte a 41. életévét, ám az arcbőre erről nem vett tudomást. Bár Vilmos felesége még nem árulta el, mivel tartja fiatalon magát, valószínűsíthető, hogy minőségi termékeket használ és nagyon okosan étkezik. Egy angol fitnesz magazin szerint a titok a kollagénben lehet.

Katalin hercegné három étellel tartja fiatalon az arcbőrét Forrás: Anadolu via AFP/2023 Anadolu Agency/Kate Green

A kollagén az egyik legfontosabb fehérje a szervezet számára, számos funkciója van, az egyik a bőr rugalmasságának és általános egészségének megőrzése. Katalin is tudja ezt, a lap szerint rendszeresen fogyaszt kollagént, vagy a kollagén termelését segítő ételeket, és olyan kozmetikai termékeket használ, amelyek segítik a kollagén termelését a szervezetben.

Aki a szérumoktól olcsóbb alternatívát keres, az a megfelelő étkezéssel is gondoskodhat a kollagénbevitelről. A lazac, a lencse és kelkáposzta támogatja a kollagéntermelést, és segít megőrizni a bőr hidratáltságát.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.