Megvan az ítélet a Zalatnay-ügyben

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
kölcsön Zalatnay Sarolta börtönbüntetés vádirat tárgyalás bíróság csalás ítélet felfüggesztett börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétmillió forintos csalással vádolták az énekesnőt, ügyét a Budaörsi Járásbíróság tárgyalta szerdán. Másfél évet kapott, három évre felfüggesztve.

Bűnösnek találták Zalatnay Saroltát. Az énekesnőt, aki folytatólagosan elkövetett csalás bűntettében került újra a vádlottak padjára, a Budaörsi Járásbíróság egy év hat hónap börtönre és három év felfüggesztettre ítélte – írja a Bors.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Az ügytől független jogász szerint Zalatnay Sarolta büntetett előélete mindenképp súlyosbító körülmény, és a bírói mérleges körébe tartozik. A vádirat szerint Cini egy tévéműsor felvételén ismerkedett össze Abonyi Mónikával, a Csillagszem Állatvédelmi Alapítvány elnökével, akitől 2010 végéig kétmillió forintot kért kölcsön, vissza azonban – ígérete ellenére – már nem fizette. Abonyi Mónika korábban elmondta: sosem feltételezte volna az énekesnőről, hogy becsapja őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.