Bréking! Beyoncé mégsem várja második gyermekét?

terhesség alkohol Jay Z Beyoncé pezsgő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az állítólag második babájával várandós énekesnőt nemrég pezsgőspohárral a kezében kapták lencsevére.
Forrás: Pinterest

Igen, jól látható, Beyoncé éppen pezsgőt kortyolgat az On The Run koncertturnéjának párizsi színfalai mögött. A fotót ráadásul maga a sztárpár tette közzé közösségi oldalukon. Mi azonban tudjuk, hogy egy olyan felelős édesanya, mint Beyoncé, valószínűleg nem inna alkoholt a terhessége alatt – sem most, sem a kis Blue Ivyvel való várandóssága alatt. (Persze feltalálták már az alkoholmentes pezsgőt is, és az is lehet, hogy csak koccintott vele, szóval ki tudja...)

Beyoncé már egy éve gyereket vár

Legalábbis a korábbi találgatásokat összeszámolva. A popdíva lehetséges második terhességéről már egy éve cikkeznek folyamatosan - igen, mi is írtunk róla többek között ITT -, a várva várt nagy bejelentés azonban mindig elmaradt. Nem hiába kapta fel a fejét a bulvársajtó, amikor Jay-Z Blue Ivy kistestvéréről ködösített...

Ha Beyoncé hivatalosan nem is, Katalin hercegnő és Liv Tyler viszont valóban babát várnak, mindketten nemrég jelentették be terhességüket. Mila Kunis pedig már mindenórás kismama: Ashton Kutcher menyasszonyáról készült legutóbbi pocakos fotókat IDE kattintva nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.