Közösségi oldalán reklámozza a szoptatást a gyönyörű modell! Íme, a fotó!

Forrás: Instagram/ Doutzen Kroes -
Doutzen Kroes modell szoptatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyermekes Doutzen Kroes egyenesen imád szoptatni – és ezt most újra bebizonyította.

A szupermodell, aki két szülés után is bombaformában van, szoptatós fotóval kívánt tegnap jó éjszakát Instagram oldalán. A híresség eddig is szívesen népszerűsítette a szoptatást, sőt még mellpumpával is fotózkodott. Ezúttal sem szégyenlősködött a modell, egészen közelről nyerhetünk betekintést az intim szituációba.

Doutzen Kroes szoptatás Forrás: Instagram/ Doutzen Kroes

Éljen a brelfie! Alyssa Milano is beállt a szoptató sztármamik közé

A brelfie, vagyis „breastfeeding selfie" a szoptatást népszerűsítő sztárédesanyák között is egyre nagyobb népszerűségnek örvend: a Bűbájos boszorkák sztárja, aki nemrég adott életet második gyermekének, Instagram-oldalán osztotta meg, ő hogyan igyekszik időt szakítani kislánya etetésére. Nézd meg a fotókat itt!

5+1 aranyköpés terhes nőktől http://www.life.hu/csalad/20150604-5-1-aranykopes-terhes-noktol.htmlA kismamákra különböző módokon hat a terhesség. Nem gyakori, hogy a fogantatás után csak többesszámban hajlandóak a trónörökösről (és magukról) beszélni. Egyeseket államvizsga közben ér, míg mások Piroskához mérik az állapotot. Íme, pár aranyköpés, ami minden babablogon elhangzik:CsaládThinkstockMegvan, mikor keresztelik a kis Sarolta hercegnőthttp://www.life.hu/csalad/20150605-megvan-mikor-keresztelik-sarolta-hercegnot.htmlA Kensington-palota bejelentette a nagy napot: július 5-én keresztelik meg Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermekét.CsaládAFPDe édes! David Beckham focizni tanítja kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20150605-david-beckham-focizni-tanitja-kislanyat-harpert.htmlNéhány napja még biciklizni tanította Harpert a sármos exfocista, ma délelőtt pedig focileckéket adott egyetlen kislányának.Család--Kiderült, miért kapta a Mici nevet Ördög Nóri lánykájahttp://www.life.hu/csalad/20150605-szulak-andi-jakupcsek-gabriella-ordog-nora-majka-es-szinetar-dora-a-nevadas-buvkorerol-vallott.htmlSztárok vallottak arról, hogyan is választottak keresztnevet csemetéjüknek. CsaládOrigoTóth Vera őszintén vallott családalapítási terveirőlhttp://www.life.hu/csalad/20150605-toth-vera-megasztar-gyoztes-enekesno-oszinten-vallott-csaladalapitasi-terveirol-a-gyermekvallalasrol.htmlAz énekesnő boldog párjával, de a gyerekvállalást nem szeretné elkapkodni, első lépésként párkapcsolatát akarja erős alapokra helyezni.Család--Berki Krisztián idegen ágyban ébredthttp://www.life.hu/csalad/20150605-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-idegen-agyban-ebredt-kislany-amellett-aludt.htmlÉbredezős reggeli fotót posztolt a TV2 műsorvezetője, aki ezúttal nem a saját ágyában aludt el.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.