Nyilvános helyen szoptatnak a Disney-hercegnők - Képsorozat

Forrás: Loryn Brantz / Buzzfeed -
rajzfilmfigura szoptatás nyilvános szoptatás etetés gyermek Disney-hercegnők Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis hableány, Pocahontas, Belle A szépség és a szörnyegetből és társaik - rendhagyó rajzokon hívják fel a figyelmet a szoptatás természetességére kislánykorunk kedvenc mesehősei.

A Buzzfeed illusztrátora, Loryn Brantz vélekedése szerint 2015 a nyilvános szoptatás elfogadásának éve volt.

Forrás: Loryn Brantz / Buzzfeed

Számtalan figyelemfelhívó akció és kampány készült azért, hogy az emberek elfogadják: ez a legtermészetesebb módja egy kisbaba táplálásának, a nőknek pedig nincs semmi szégyenkeznivalójuk, ha épp az utcán, egy étteremben vagy bárhol máshol kell megetetniük gyermeküket.

Forrás: Loryn Brantz / Buzzfeed

Brantz egy rendhagyó képsorozatban folytatja tovább a tavaly elindított törekvéseket: ezúttal gyermekkorunk legkedvencebb mesehősnőinkkel igyekszik elfogadóbbá tenni a társadalmunkat a nyilvános szoptatás kérdésében.

Forrás: Loryn Brantz / Buzzfeed

Még több képért kattints ide!

Amikor a női mell látványától felfordul a gyomrunk

Te elkapcsolod a televíziót, ha egy fedetlen női keblet látsz meg a képernyőn? Nem? Miért nem? És felháborodsz, ha egy anyuka közvetlenül melletted szoptatja meg éhes kisbabáját? Igen? Miért? A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.