Hajdú Péter a gyerekei miatt nem ment el a válóperre

Sarka Kata válás gyerekek Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már másodszorra hiúsult meg Hajdú Péter és Sarka Kata válása. Először egyikük sem ment el, a következő alkalommal viszont már csak Hajdú Péter hiányzott. Állítólag a gyerekek miatt nem jelent meg a műsorvezető, mert Noncsi és Dávidka még nem tudja elfogadni, hogy a szüleik nincsenek együtt.

Hajdú Péter és Sarka Kata válása ismét meghiúsult, ugyanis a műsorvezető nem jelent meg a tárgyaláson.

Kata az ügyvédjével együtt nagyjából fél órát várt férjére, de hiába.

Ez azt jelenti, hogy ők hivatalosan még mindig férj és feleség, és azok is maradnak, amíg mindketten meg nem jelennek egy tárgyaláson. Hajdú Péter ezúttal azért nem ment el, mert nem volt kedve a felhajtáshoz, na meg állítólag a gyerekek miatt, akik még nem tudták elfogadni, hogy a szüleik nincsenek együtt.

Hajdú Péter a gyerekek miatt nem ment el a válóperre Fotó: Mudra László/Origo

A Best Magazin állítása szerint Noncsi és Dávidka egyelőre azért szurkolnak, hogy a szüleik újra együtt legyenek,

Hajdú Péternek pedig fontosabb volt a gyerekei lelkiállapota, mint egy bírósági procedúra.

Kata ugyan már elmagyarázta a kicsiknek, hogy valószínűleg nem fognak kibékülni, ők még nem akarják ezt a helyzetet elfogadni. Ha sor kerül is majd a tárgyalásra, és mindketten elmennek, valószínűleg akkor sem tudják gyorsan lezárni a kapcsolatot, hiszen sok mindenben meg kell egyezniük, úgy mint a vagyon elosztása, a gyerektartás összege és a láthatás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.