2015 a szeméremdombok éve - Ez az a testrész, amelyet minden nő utálni fog idén?

Forrás: Thinkstock -
plasztikai műtét fashion week modell nők bugyi feszesítés bikini testrész szeméremdomb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cél, hogy szépen, ízlésesen domborodjon és feszes legyen: ez az év egyértelműen a szeméremdombok éve lesz.

Az össze nem érő combok és a bikinihíd után íme a legújabb testrész, amelyet utálhatnak magukon a nők: az előrejelzések szerint 2015 a szépen megformált Vénusz-domb éve lesz.

Forrás: Thinkstock

A kijelentés magától a New York Times újságírójától származik, aki meglepődve tapasztalta, hogy valaki képes kés alá feküdni azért, hogy címlapfotóra illő szeméremdombot faragjon magának. A hírek szerint mindezt a Sports Illustrated hatalmas botrányt kiváltó címlapfotójának köszönhetjük, amelyen Hannah Davis bikinimodell tolja – egyesek szerint túlzottan is – mélyre az alsóját. Erről ITT olvashatsz bővebben.

Milyen a tökéletes szeméremdomb?

A szerkesztőségünk nőtagjaiban azonnal felmerült, vajon milyen az ideális dombocska? Természetesen ahány nő, annyi féle, egy korábbi cikkünkben azonban már foglalkoztunk a kérdéssel. Ha téged is furdal a kíváncsiság, kattints IDE!

Ám ha igazán alaposak akarunk lenni, nem a 24 éves modell bugyijával indult el a lavina: a The Sydney Morning Herald Angelina Jolie 2012-es Oscar-díj-átadós pózolását és az ezt követő magasabbnál magasabb szoknyafelvágásokat okolja a dologért.

A közösségi médiában máris megszületett a #monpubis hashtag, a kozmetikai ipar pedig a maga módján azonnal meg is lovagolja ezt a trendet: már léteznek kimondottan ezt a területet célzó kezelések, amelyekkel feszesebbé és formásabbá tehetik a szeméremdombukat az elégedetlen hölgypáciensek. Őrület!

A legjobb és legrosszabb sztárplasztikák

Volt, aki a karrierjét köszönhette egy jól irányzott szépészeti beavatkozásnak, mások azonban éppen egy rosszabbul sikeredett plasztikázás miatt inthettek búcsút a hírnévnek. A Life.hu ITT gyűjtötte a legjobb és legrosszabbul sikerült celebplasztikákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.