Az életéért küzd a gyönyörű magyar modell, Magosi Viki

Forrás: Facebook -
modell Magosi Viktória leukémia fitnesz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony után újra kórházba kell vonulnia Magosi Vikinek. A gyönyörű modell leukémiás.

Viki egy nagy őszi fellépéssorozat előtt állt, amikor kiderült, hogy nagyon beteg.

Az életéért küzd a gyönyörű magyar modell, Magosi Viki Forrás: Facebook

"Először arra gondoltam, hogy kimerült vagyok, de aztán a térdemben egyre elviselhetetlenebb fájdalmak jelentkeztek. Akkor már annyira rosszul voltam, hogy a leletekkel elmentem a sürgősségire. Autoimmun-betegségre gondoltak, de a tünetek egyre inkább a leukémiára utaltak. Nagyon kiborultam. Addig is teljesen egészséges életmódot éltem, és nagyon féltem, hogy mi lesz majd a kisfiammal. Milán ráadásul idén lett elsős az iskolában. Nyár végén feküdtem be a kórházba az első négyhetes leukémiás kezelésre, és bíztam benne, hogy jobban leszek. Hosszú hajam volt, de az orvos javasolta, hogy vágjam le, mert ki fog hullani. Először csak rövidre nyírtuk, de aztán inkább kértem egy nullásgépet. A kisfiamnak óvatosan adagoltunk mindent, úgyhogy ő mosolygott azon, hogy anya kopasz lesz. De az iskolai magatartásán látszik, hogy zavar van a fejében. Mivel minden fertőzéstől óvakodnom kell, ha bejött hozzám a kórházba vagy én két hétre hazamehettem, maszkot viseltünk" - mesélte a győrben élő modell Borsnak.

Mielőtt a betesége kiderült, Viktória éppen egy fitneszversenyre készült, bikini kategóriában indult volna. De egy percre sem adja fel az álmait, és kisfia, Milán is hatalmas erőt ad a gyógyuláshoz.

Betegségéről vallot Csákányi Eszterhttp://www.life.hu/drlife/20161227-betegsegerol-vallot-csakanyi-eszter-terdprotezist-kapott.htmlA Kossuth-díjas színésznő a Hír TV-n, Veiszer Alinda műsorában vallott a mögötte álló nehéz időszakról. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoMagyar sztárok, akik súlyos betegségekkel küzdöttek meg idénhttp://www.life.hu/drlife/20161220-magyar-sztarok-akik-sulyos-betegseggel-kuzdottek-meg-2016-ban.htmlA különféle megbetegedések nem tesznek különbséget híres és kevésbé ismert emberek között. Most összegyűjtöttük azokat a hazai színészeket és énekeseket, akiknek 2016 sajnos nem sok jót hozott az egészségük terén. Dr. Life--George Michael halálát szívelégtelenség okozhattahttp://www.life.hu/drlife/20161226-george-michael-szivelegtelensegben-hunyt-el.htmlMindenkit lesújtott George Michael halálának híre, rajongói és zenésztársai gyászolják az énekest. Eddig nem tudhattuk, miben hunyt el a legenda, de kiderült, valószínűleg szívelégtelenség okozta a halálát. Dr. LifeOrigoMég mindig kórházban van Carrie Fisher, de már stabil az állapotahttp://www.life.hu/drlife/20161226-carrie-fisher-allapota-stabilizalodott.htmlKritikus állapotban szállították kórházba Carrie Fisher színésznőt, ugyanis szívinfarktust kapott egy repülőjáraton. Újra is kellett éleszteni, azóta pedig kórházban kezelik. A színésznő állapotáról édesanyja adott tájékoztatást, kiderült, hogy Carrie Fisher már stabil. Dr. Life--Tovább él az, aki 25 éves kor felett vállal gyereket?http://www.life.hu/drlife/20161221-hosszabb-ideig-elnek-azok-a-nok-akik-25-eves-kor-felett-szulnek.htmlÉrdekes összefüggést állapítottak meg a szülés és a magasabb életkor között a Kaliforniai Egyetem San Diegó-i Egészségügyi Iskolájában. A vizsgálat szerint azok a nők, akik 25 évesen vagy afelett szülték meg első gyermeküket, nagyobb eséllyel élték meg a 90. évüket. De mi lehet az oka? Dr. LifeThinkstockGyászol a brit királyi család: elvetélt a hercegnőhttp://www.life.hu/drlife/20161225-ii-erzsebet-unokaja-zara-phillips-elvetelt-gyaszol-a-brit-kiralyi-csalad.htmlAlig pár hete, november 30-án jelentették be, hogy II. Erzsébet unokája, Zara Phillips és férje, Mike Tindall második gyermeküket várják. Most azonban rossz hírt kaptak. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.