Betegségéről vallot Csákányi Eszter

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
betegség műtét színésznő térdprotézis Csákányi Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas színésznő a Hír TV-n, Veiszer Alinda műsorában vallott a mögötte álló nehéz időszakról.

Csányáki betegségéről már régen pletykálnak színházi berkekben. A színésznő most tiszta vizet öntött a pohárba, elmondta, hogy augusztusban térdprotézist kapott, a lábát már egy miliméterre sem tudta megemelni. A műtét után tulajdonképpen újra meg kell tanulnia járnia - írja a Blikk.

Csákányi Eszter térdprotézist kapott Fotó: Szabó Gábor - Origo


A lábadozás hónapokig tartó ideje alatt, amikor magatehetetlenül feküdt, Csákányi Eszter azt is megtapasztalta, hogy kire számíthat igazán az életben. Kulka Jánossal ekkor teljesen összefonódott az életük.

"Meglátogatott a kórházban, és ez nagyon nagy történet volt, amikor János engem meglátogat a kórházban. Ezen nagyon sokat nevettünk, hogy most mind a ketten itt vagyunk a kórházban. Ennek a jó barátságnak tényleg van egy olyan abszurd vonulata, hogy mi együtt kaptunk Érdemes Művész díjat, együtt kaptunk Kossuth-díjat és most Jánossal történt ez a baleset, ami után most nagyon jó úton van a gyógyuláshoz - mondta Csákányi.

A magánéletéről viszont nem szívesen beszélt a színésznő:
"Én arról nem akarok beszélni. Nekem a szakmám a családom, most már minden szempontból. Most erről ne beszéljünk többet" – mondta az interjúban.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.