Katie Hopkins Twitteren kezdett el trollkodni a 38 éves színésznő nemrég felvállalt petefészek- és petevezeték-eltávolító műtétén. Ezúttal azonban túl messzire ment.

Nem először húzza ki a gyufát Katie Hopkins. A britek leggyűlöltebb firkászának tartott újságírónő előszeretettel ócsárol, kiváltképp, ha idősekről vagy kövérekről van szó. Korábban Kelly Clarksont vette a nyelvére, amikor az énekesnő nem fogyott le elég gyorsan gyermeke születése után.

Katie HopkinsForrás: AFP/Jamie Mccarthy

Most pedig Angelina Jolie került terítékre Hopkinsnál, akit egész egyszerűen csak baromnak nevezett, amiért dupla masztektómiája után 2 évvel a petefészkét és a petevezetékét is eltávolíttatta. A színésznő egy korábban végzett genetikai vizsgálata után döntött az operáció mellett, miután a teszt szerint 50% esélye volt petefészekrákra.

Forrás: AFP/Safin Hamed

"Mi lesz a következő? A tüdőd?" – tweetelte Hopkins, aki ezúttal valóban messzire ment. "Eddig eredetinek gondoltalak és elhittem, amit mondasz. Most már tudom, hogy csak a figyelemre áhítozol" – szólt az egyik komment.

"Önelégült? Azért, mert esetlegesen próbálja növelni a várható élettartamát, hogy lássa felnőni a gyerekeit és együtt öregedjen meg a férjével?" – vette védelmébe egy másik kommentelő a sztárt. Most már legalább tudjuk, hogy van egy személy, akin Hopkins nem tud következmények nélkül élcelődni.

Mell- és petefészekrák: öröklődő tragédia?
14 éve fedezték fel a tudósok azokat a géneket, amelyek miatt Angelina Jolie eltávolíttatta a melleit, majd a petefészkét is. Itthon több helyen kérhetünk erre irányuló genetikai kivizsgálást - a Life.hu korábban ITT járta körül jobban a témát.