Cristiano Ronaldo sérülés nyaralás Ibiza Szuperkupa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem fog egyhamar visszatérni a pályára az adonisztestű focista. Már korábban kiderült, hogy sérülése miatt hónapokat kihagyhat, most már biztos, hogy egy fontos mérkőzésen nem lesz ott.

Sérülése után Ronaldo a pálya széléről próbálta bíztatni a csapatot az Eb-döntőn. Végül nélküle is sikerült nyernie a portugál csapatnak, megszerezve ezzel az Eb bajnoki címét. Láthatóan nagyon felfokozott állapotban volt végig a focista, aki most épp nyaralását tölti családjával a festői szépségű Ibizán.

Forrás: AFP/Francisco Leong

Már korábban kiderült, hogy igen súlyos sérülése van Ronaldónak, ami miatt akár hónapokat is kihagyhat. Az már biztos, hogy augusztus 10-ig kényszerpihenőn van a sztárfocista, amit ki is élvez kisfiával együtt, de ezt követően sem biztos, hogy egyből pályára állítják. A managingmadrid.com szerint többek között kihagyja az európai Szuperkupa-döntőt is. Legközelebb az Osasuna ellen térhet vissza a pályára.

Németh Balázs híradós: "Nehéz dolgom volt, napról napra változott a véleményem”http://www.life.hu/sztarok/20160718-nemeth-balazs-az-mtva-kozteve-hiradosanak-nehez-dolga-volt-a-magyarorszag-szepe-valasztason.htmlA köztévé híradósa életében először zsűrizett gyönyörű nőket, a Magyarország szépe választáson, kifaggattuk az élményeiről. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÁllítják: Németh Kristóf rokkantkártyával parkolt! http://www.life.hu/sztarok/20160719-nemeth-kristof-szineszrol-azt-allitjak-rokkantkartyaval-parkolt-megszolalt-a-szinesz-nem-hasznalja-a.htmlA színészről azt állítják, látták, ahogy rokkantkártyával parkolt a belvárosban, annak ellenére, hogy láthatóan neki nincs semmi baja. Német Kristóf elmondta, ha nincs vele az édesanyja, akkor nem használja a kártyát. TV + Sztárok--Súlyos bűncselekmény áldozata lett több sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160718-schobert-norbi-fitnesz-edzo-hodi-pamela-es-debreczeni-zita-modell-is-rablas-aldozata-lett.htmlDebreczeni Zitától a motorját, Hódi Pamelától a táskáját, Norbitól mobiltelefont loptak el, de nem ők az egyetlenek, akik rablás áldozatai lettek. TV + Sztárok--Ez tényleg te vagy, Johnny? Először mutatkozott szakítása óta Johnny Depphttp://www.life.hu/sztarok/20160718-johnny-depp-eloszor-jelent-meg-amber-heard-tol-valo-szakitasa-ota.htmlA színész magasról tesz az utóbbi időben őt ért vádakra, és végre megmutatta magát. TV + Sztárok--Lilu nyaralós fotójától máris szebb lesz a hét elejehttp://www.life.hu/sztarok/20160718-lilu-nagyon-csinos-a-legujabb-nyaralos-kepen.htmlIrigykedünk, de nagyon a műsorvezetőre, aki ismét egy csodás helyről csekkolt be. TV + SztárokOrigoŐrizetbe vették a Guns N' Roses zenekar minden tagjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160718-orizetbe-vettek-a-guns-n-roses-zenekar-tagjait-fegyver-miatt.htmlMiután a határőrök egy ellenőrzéskor fegyvert találtak náluk, az egész zenekart őrizetbe vették a kanadai határon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.