Egy ország aggódott Kulka Jánosért, amikor néhány hónappal ezelőtt stroke miatt került kórházba. Sokan attól tartottak, ha túl is éli ,akkor sem lesz már olyan állapotban, hogy színpadra tudjon állni, ám a színészt ennél erősebb fából faragták: a színész a hétvégét a családjával töltötte, és láthatóan remekül érzi magát.

"Feltételezem, hogy a nővérével és az ő családjával ebédelt a művész úr" – mesélte vidáman a Borsnak a névtelenséget kérő olvasó, aki szerint a művész szemmel láthatóan

ismét remek formában van.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

"Pont a Borsban olvastam áprilisban, hogy a nővére, Kulka Janina, aki orvos, azt kérte az emberektől, hogy drukkoljunk, küldjünk pozitív energiát a testvérének. Mi meg is tettük. Remélem, talán ez is számított valamit abban, hogy ma újra egészséges. Annyira jól nézett ki! Sokat fogyott, az igaz, de láthatóan nagyon jó kedve volt, és jó étvággyal evett. Mindkét kezét tudta használni, a korábbi aggodalmaknak, a látottak szerint legalábbis, nem volt alapjuk. Komolyan mondom, boldogság volt nézni, hogy egy ilyen betegségből felgyógyult. Nagyon jó egészséget kívánok neki, és remélem, nem haragszik azért, hogy ezt elmondtam. Velem együtt sok rajongója van, sokan aggódtak érte, szorítottak neki. Szerintem nem baj, ha megtudják, hogy az, akit szeretnek, tisztelnek, meggyógyult. Remélem, hamarosan újra a színpadon is láthatjuk Kulka Jánost" - mesélte lelkesen a rejtélyes olvasó.

Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu

Ahogy mi is hírül adtuk, Kulka Jánost április 12-én először a Honvédkórházba, majd mentővel az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe szállították, miután stroke-ot kapott. A színművészen életmentő műtétet kellett végrehajtani, de állapotáról eddig elég kevés hír érkezett. Legutóbb azonban már arról cikkeztek a lapok, Kulka János kikerült az intenzív osztályról, és egyre többet kommunikál a családjával.