Ezért hunyt el Carrie Fisher és édesanyja

Forrás: AFP/2007 Getty Images/Ethan Miller -
halál Debbie Reynolds Carrie Fisher szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírt a Los Angeles-i megyei egészségügyi hivatal halottkémje is megerősítette. Mint kiderült, a két híresség természetes halált halt. 

Friss információk alapján Carrie Fisher szívinfarktus miatt halt meg, ám ennek okát még nem sikerült kideríteni. A 84 éves Debbie Reynolds pedig agyvérzést kapott, amit a halotti bizonyítvány a magas vérnyomással magyaráz - írja a Yahoo.

Carrie Fisher és Debbie Reynolds halála megrázta a világot Forrás: AFP/2007 Getty Images/Ethan Miller

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, a Star Wars filmek Leia hercegnője december 27-én hunyt el, míg édesanyja Debbie Reynolds csupán egy nappal élte túl a lányát.

Carrie Fisher Beverly Hillsben született Eddie Fisher énekes és Debbie Reynolds színésznő gyermekeként. Nagyszülei apai ágon oroszországi zsidó bevándorlók voltak. A hetvenes években debütált színpadon, majd 1977-ben aratott sikert a filmvásznon, amikor a Csillagok háborúja című filmben először alakította Leia hercegnőt Mark Hamill és Harrison Ford oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.