Robert Pattinson eladta magát a Diornak. Annyira nem bánjuk, mert az egykori vámpír a divatcég legújabb kampányfilmjében félmeztelen testtel hódít meg még több női szívet. Állítólag rendkívül erotikusra sikeredett a videó. Mi már nagyon várjuk!

Színészből modellé avanzsált Robert Pattinson. Az ügyeletes, szexi vámpírfiú az Alkonyat-szériák Edwardjaként rengeteg tinilány szívét összetörte. Most pedig új területen próbálja ki magát: modellként pózol a Dior legújabb kampányvideójában. 8 millió fontért mutogatja magát. Reméljük, jól megdolgozott ennyi pénzért!

Forrás: AFP

A reklám állítólag a határokat feszegeti: Robert szinte teljesen meztelen az egyik jelenetben és hevesen csókol egy lányt. Azt mondják, még a vámpírfilmekben sem volt olyan szexis, mint most. Vajon mit szólt az erotikától fűtött videóhoz Kristen Stewart? Pletykák szerint ugyanis az Alkonyat-párocska ismét összejött.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


 

Pia nélkül nem tud élni Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130325-lindsay-lohan-szineszno-tovabb-folytatja-az-ivast-pedig-korabban-elvonora.html Hatalmas tűk állnak ki a valóságshow-sztárbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20130325-kim-kardashian-valosagshowsztar-egy-akupunkturas-kezelesen-vett-reszt.html Egy remek találmány: cukorból készített injekcióhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130313-uj-talalmany-az-egeszsegugyben-a-cukorbol-keszitett-injekcio.html Rákóczi Feri felesége öltözteti A Nagy Duett versenyzőithttp://www.life.hu/legykepben/20130306-vajda-judit-rakoczi-ferenc-felesege-oltozteti-a-nagy-duett-sztarjait.html Jön a baba a Szombat Esti Láz táncosánálhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-a-szombat-esti-laz.html Diéta nélkül is bombanő Emma Stonehttp://www.life.hu/legytrendi/20130325-emma-stone-szineszno-soha-nem-szokott-fogyokurazni-egy-filmszerep-kedveert.html Bangó Margit: "Nem féltem az élettől"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130324-bango-margit-nem-feltem-az-elettol-szily-nora-interjuja.html Gyereket szeretne Kristen Stewart és Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/legykepben/20121122-robert-pattinson-amerikai-szinesz-es-kristen-stewart-amerikai-szineszno-gyerekre.html Rosszul öltözött tinisztárból stílusos gentleman lett Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/legytrendi/20121116-robert-pattinson-szinesz-az-alkonyat-sztarjanak-stilusa-rengeteget-valtozott.html Robert Pattinson meztelen fotókat kért rajongóitólhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-robert-pattinson-amerikai-szinesz-meztelen-fotokat-kert-rajongoitol.html