Válása után szupervékony lett Melanie Griffith

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/Jack-Rs-Chris-Ug/X17online.Com -
vékony fogyás válás Antonio Banderas Melanie Griffith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melanie Griffith nyáron adta be a válókeresetet és vetett véget 18 éves kapcsolatának Antonio Banderasszal. A színésznő rengeteget fogyott az utóbbi hónapokban.

Ahogy a Life.hu is megírta, nyáron jelentette be Melanie Griffith ügyvédje, hogy a sztárpár 18 év együttlét után válik. A színésznőt ezután többször lencsevégre kapták, és sokszor antoniós tetoválása került a középpontba, amit igyekezett minél hamarabb eltüntetni a karjáról. Majd úgy tűnt, a felirat nem válik köddé teljesen, csak átalakul. A válás szemmel láthatóan megviselte Melt, aki szó szerint belefogyott az elmúlt hónapokba.

Így néz ki most Melanie Griffith Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/Jack-Rs-Chris-Ug/X17online.Com

A friss képen - amely egy Beverly Hills-i edzőterembe menet készült - is látszik, milyen sovány lett a színésznő: az arcán, a kezén, de főleg a lábán lehet észrevenni a drasztikus fogyást. Reméljük, nem viszi túlzásba a dolgot!

Ki okozta a sztárpár válását?

Az elmúlt hónapokban több nő neve is felmerült, akik miatt véget érhetett Antonio Banderas és Melanie Griffith házassága. Az egyik Mallika Sherawat indiai színésznő, akivel állítólag együtt is nyaralt a spanyol színész. A másik Natascha Berg egykori német szépségkirálynő. Egyelőre azonban egyik információt sem erősítették meg.
Megtiltották Melanie Griffithnek, hogy erotikus filmet nézzenhttp://www.life.hu/kult/20140808-melanie-griffith-lanya-dakota-johnson-megtiltotta-edesanyjanak-hogy-megnezze-a-szurke-otven.htmlLemarad lánya hamarosan mozikba kerülő filmjéről a színésznő: Dakota Johnson ugyanis megtiltotta édesanyjának, hogy megnézze A szürke ötven árnyalatát. Érthető...KultA nő, aki véget vetett Antonio Banderas és Melanie Griffith házasságánakhttp://www.life.hu/intim/20140626-antonio-banderas-es-melanie-griffith-hazassaga-mallika-sherawat-miatt-ert-veget.htmlÁllítólag Mallika Sherawat áll a sztárpár 18 évig tartó házasságának vége mögött. Az indiai színésznő tagad, egy kirúgott stylist azonban nem bírja tartani a száját.Intim--Szakított Melanie Griffith és Antonio Banderashttp://www.life.hu/intim/20140606-melanie-griffith-szineszno-es-antonio-banderas-szinesz-a-zorro-sztarja-szakitottak.html"Kibékíthetetlen ellentétek"-re hivatkozva szakított Hollywood egyik álompárja. 18 évig volt együtt Antonio Banderas és Melanie Griffith.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.