Melanie Griffith nyáron adta be a válókeresetet és vetett véget 18 éves kapcsolatának Antonio Banderasszal. A színésznő rengeteget fogyott az utóbbi hónapokban.

Ahogy a Life.hu is megírta, nyáron jelentette be Melanie Griffith ügyvédje, hogy a sztárpár 18 év együttlét után válik. A színésznőt ezután többször lencsevégre kapták, és sokszor antoniós tetoválása került a középpontba, amit igyekezett minél hamarabb eltüntetni a karjáról. Majd úgy tűnt, a felirat nem válik köddé teljesen, csak átalakul. A válás szemmel láthatóan megviselte Melt, aki szó szerint belefogyott az elmúlt hónapokba. 

Így néz ki most Melanie GriffithForrás: NORTHFOTO/X17online.com/Jack-Rs-Chris-Ug/X17online.Com

A friss képen - amely egy Beverly Hills-i edzőterembe menet készült - is látszik, milyen sovány lett a színésznő: az arcán, a kezén, de főleg a lábán lehet észrevenni a drasztikus fogyást. Reméljük, nem viszi túlzásba a dolgot!

Ki okozta a sztárpár válását?
Az elmúlt hónapokban több nő neve is felmerült, akik miatt véget érhetett Antonio Banderas és Melanie Griffith házassága. Az egyik Mallika Sherawat indiai színésznő, akivel állítólag együtt is nyaralt a spanyol színész. A másik Natascha Berg egykori német szépségkirálynő. Egyelőre azonban egyik információt sem erősítették meg.