Bár a szépségkirálynő még csak huszonkét éves, a bőrápolásra igyekszik odafigyelni, hiszen ezt nem lehet elég korán kezdeni. A pécsi modell hallássérülten jött a világra, ám ez nem hátráltatja abban, hogy kiálljon a jó ügyek mellett, és segítse a hátrányos helyzetű embereket. A Life.hu sorozatában ezúttal Weisz Fanni szépségtitkairól olvashattok. 

1. Van e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Anya mindig azt tanította, hogy nem szabad túl sok sminket használni, mert tönkremegy a bőröm. Elég hétköznapra, ha egy picit kihúzom a szemem, egy kis szempillaspirál, esetleg az ajkamra egy leheletnyi szájfény.

Forrás: Weisz Fanni

2. Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Az arctisztítást sosem hanyagolom el.

3. Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

A szájfény, hogy mindig puha legyen a szám. Illetve szeretem, ha nálam van a parfümöm, kézfertőtlenítő és kézkrém is. 

Forrás: Weisz Fanni

4. Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Talán a felesleges plasztikai beavatkozások. Nem vagyok ellene, ha elkerülhetetlen, ám amikor túlzásba viszik, az borzalmas következményekkel járhat.

5.Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod? 

Nem követem hajszálpontosan a divatot, de persze ha van olyan, ami nagyon tetszik, azt alkalmazom. Most éppen egy kicsit vágattam elöl a hajamból, és időnként egy picit kifelé hullámosítom, szeretem a laza frizurákat

Az 5 kérdés a szépségről sorozatunkban ismert magyar nőket kérdezünk bőrápolásról, sminkelésről. Ha kíváncsi vagy arra, mit tesz a szépségért Liptai Claudia vagy Osvárt Andrea, kattints ide!