méregtelenítés gála Chris Martin válás Coldplay smink nélkül Gwyneth Paltrow Golden Globe-díj egészséges életmód díjátadó kúra Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy az Oscar-díjas színésznő is ember, aki előtte-utána fotóval dokumentálja, hogyan készül a vasárnap esti Golden Globe-díjátadó gálára.

Nem lehet elég korán kezdeni a felkészülést a Golden Globe-díjátadó vörös szőnyegére. Gwyneth Paltrow például már most próbálgatja a sminkjét: a 42 éves anyuka, aki tavaly vált el a Coldplay frontemberétől, Chris Martintól, Instagramján mutatta meg, mit tesz egy jól irányzott arcfesték az ember lányával.

Forrás: Instagram/Gwyneth Paltrow

Gwyneth korábban ITT is megmutatta már a nagyvilágnak, milyen is az, amikor nem visel sminket. Nem mellesleg remek reklám ez a fotó az ismert kozmetikai márkának, aki valószínűleg megkaparinthatta magának az egészséges életmódjáról elhíresült sztárt.

Apropó, életmód: Gwyneth saját lifestyle weboldalán tette közzé annak a meglehetősen bizarr kúrának a részleteit, amellyel – ahogy ő fogalmaz – megszabadul a fölösleges kilóitól (mintha lenne rajta) és a beöntéseknek és infraszaunázásoknak hála a szervezetét terhelő nehézfémeknek és növényvédő szereknek is búcsút int.

A színésznő egyébként épp a napokban osztotta meg méregtelenítéssel kapcsolatos tippjeit – kattints ide!

Sztárok, akik okos tanácsaikkal megváltanák a világot

Nem Gwyneth Paltrow az egyedüli a világsztárok sorában, aki imád tippeket megosztani arról, hogyan lehetünk mi, földi halandók olyan stílusosak, szépek és tökéletesek, mint egy hollywoodi díva. A Life.hu ide kattintva gyűjtötte össze azokat a hírességeket, akik előszeretettel látják el a világot okosabbnál okosabb tanácsaikkal. (És némelyeknek valóban hasznát is vehetjük, ha okosan szelektálunk!)

Jennifer Lawrence ismét szingli - szakított Gwyneth Paltrow exférjévelhttp://www.life.hu/csalad/20141028-jennifer-lawrence-es-chris-martin-szakitottak.htmlAz éhezők viadalának sztárja, Jennifer Lawrence szakított legújabb kedvesével, Chris Martinnal.CsaládNorthfotoKiderült, hogy kivel csalja a férjét Gwyneth Paltrow http://www.life.hu/intim/20140220-gwyneth-paltrow-elle-macpherson-ferjevel-a-milliardos-jeff-sofferrel-csalja-chris-martint.htmlLapinformációk szerint Gwyneth Paltrow a topmodell Elle Macpherson férjével, a milliárdos Jeff Sofferrel csalja rocksztár férjét, Chris Martint. Hatalmas botrány van kialakulóban, a hírek szerint ugyanis ez lesz márciusban a Vanity Fair magazin címlapján. Feltéve, ha addig be nem pereli a lapot az Oscar-díjas színésznő.IntimSzép és ellenszenves: szülinapos Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/galeria/20130925-fotokon-akkor-es-most-gwyneth-paltrow-oscardijas-szineszno.htmlAz Oscar-díjas színésznő a napokban ünnepli 41. születésnapját.Galéria

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.