Kiderült, hogy az Oscar-díjas színésznő is ember, aki előtte-utána fotóval dokumentálja, hogyan készül a vasárnap esti Golden Globe-díjátadó gálára.

Nem lehet elég korán kezdeni a felkészülést a Golden Globe-díjátadó vörös szőnyegére. Gwyneth Paltrow például már most próbálgatja a sminkjét: a 42 éves anyuka, aki tavaly vált el a Coldplay frontemberétől, Chris Martintól, Instagramján mutatta meg, mit tesz egy jól irányzott arcfesték az ember lányával.

Forrás: Instagram/Gwyneth Paltrow

Gwyneth korábban ITT is megmutatta már a nagyvilágnak, milyen is az, amikor nem visel sminket. Nem mellesleg remek reklám ez a fotó az ismert kozmetikai márkának, aki valószínűleg megkaparinthatta magának az egészséges életmódjáról elhíresült sztárt.

Apropó, életmód: Gwyneth saját lifestyle weboldalán tette közzé annak a meglehetősen bizarr kúrának a részleteit, amellyel – ahogy ő fogalmaz – megszabadul a fölösleges kilóitól (mintha lenne rajta) és a beöntéseknek és infraszaunázásoknak hála a szervezetét terhelő nehézfémeknek és növényvédő szereknek is búcsút int.

A színésznő egyébként épp a napokban osztotta meg méregtelenítéssel kapcsolatos tippjeit – kattints ide!

Sztárok, akik okos tanácsaikkal megváltanák a világot
Nem Gwyneth Paltrow az egyedüli a világsztárok sorában, aki imád tippeket megosztani arról, hogyan lehetünk mi, földi halandók olyan stílusosak, szépek és tökéletesek, mint egy hollywoodi díva. A Life.hu ide kattintva gyűjtötte össze azokat a hírességeket, akik előszeretettel látják el a világot okosabbnál okosabb tanácsaikkal. (És némelyeknek valóban hasznát is vehetjük, ha okosan szelektálunk!)