Már napokkal ezelőtt találgattunk, vajon villant-e idén Rihanna, botrányos szerelésben érkezik-e Lady Gaga, és hogy vajon ki lesz a legjobban öltözött sztár. Most megmutatjuk a 2015-ös Grammy-díjátadó legszebbjeit - is.

Ismét hódítanak a fekete és fehér ruhák, a legtöbb sztár ezekben a színekben érkezett, tollal, flitterrel vagy bőrrel feldobva a klasszikus monokrómot. Az ezüstös, csillogó ruhák a szezon nagy kedvence hollywoodban, ahogy a hazai sztároknál is.

KEDVENCEINK

Rihanna

Rihanna villantásügyileg visszafogottabb ruhát választott, mint az elmúlt évek során bármikor. Nagyon meglepődtünk, mikor rózsaszín habcsókként lejtett végig a vörös szőnyegen Giambattista Vali estélyiben. Választott már ennél jobban is, például 2013-ban, de ebben is nagyon szerettük.

Forrás: AFP/Jason Merritt

És féloldalról...

Forrás: AFP/Jason Merritt


Miley Cyrus

A botrányhősnőnél az elmúlt években a vörös szőnyeg egyet jelentett a pucérkodással, és a Grammy előtti buliban viselt ruháját nézve is elgondolkodtunk: visel vajon bugyit. Azt nem állítanánk, hogy túlöltözött az eseményre, de végre elegánsan szexi ruhát választott.

Forrás: AFP/Jason Merritt

 

Taylor Swift

Nem véletlenül lett stílusikon a country énekesnőből, Taylor Swift most is odatette magát. Minket teljesen elvarázsolt a zöld színátmenetes Ellie Saab ruhakölteményben. Na és az a cipő!

Forrás: AFP

 

Lady Gaga

Az este egyik legdögösebbje Lady Gaga volt. Ahogy tőle megszoktuk, a ruhájához illő hajjal érkezett a vörös szőnyegre: ezüst flitterhez ezüst szőke frizura. Imádjuk!

Forrás: AFP


Rita Ora

Rövid hajjal, csillogó, sokat takaró Prada ruhát választott Rita Ora, és egészen új, rövid frizuráját is megmutatta a közönségnek.

Forrás: AFP

 

/1502/_gy_b201529135114


Katy Perry

A Katy Perry-től megszokott cukorkaszínekkel ezúttal csak a hajában találkozhatunk, de provokatív stílusát szerencsére nem hagyta otthon. Zuhair Murad ruhában szexiskedett az idei Super Bowl döntőjén hatalmas show-t rendező énekesnő. Elölről...

Forrás: AFP

...és hátulról.

Forrás: AFP


Ciara

A bombatestű énekesnő igazán különleges fazont válaszott, és milyen jól tette! Az aranyszínű övért is plusz pont jár neki.

Forrás: AFP


Beyonce

A díva most dekoltázsával büszkélkedett, de azért izmos combjaihoz is hagyott egy kis betekintést a dögös, mégis klasszikus fazonú Proenza Schouler estélyiben.

Forrás: AFP

 

Paris Hilton

Igen, jól olvastad. Arra számítottunk, hogy az örökösnő inkább új kebleit teszi közszemlére, de helyette inkább trükkös fazonú, ezüst szettben lábait csodálhattuk meg.

Forrás: AFP


Jessie J

Jessie J-t a színpadon általában bodyban láthatjuk, most pedig szuperelegáns, fekete, csipkés estélyiben érkezett.

Forrás: AFP

 

Gwen Stefani

Az énekesnő nem tud hibázni. Fellépőruhája és a vörös szőnyegen látott Versace szettje egyaránt telitalálat.

Forrás: AFP

 

Forrás: AFP

 

A MEGOSZTÓ

Kim Kardashian

Mrs. West valami egészen furcsát vett fel a gálára. Míg férjén egy egész egyszerű fekete ing-nadrág szett volt, addig ő csillogó, fürdőköpenyhez hasonlító ruhával próbált kitűnni a tömegből. Hát, izé... kár.

Forrás: AFP

 És ilyen, amikor ücsörög...

Forrás: AFP/Jason Merritt

 

AKIKNEK NEM SIKERÜLT

Joy Villa

Az este legrosszabban öltözöttjének Joy Villát választanánk meg. Nem is értjük, hogy ezt hogy gondolta, de ha neked van megfejtésed, kommentben várjuk! A Görög Zita-dilemma után itt legalább egyértelmű: bimbótapasz volt.

Forrás: AFP

 

Gloria Gaynor

Ha a fazon jó is lett volna, a szín, amit Gloria Gaynor válaszott, sajnos semmiképpen sem nyerő.

Forrás: AFP

Bleona Quereti

Úgy tűnik, Bleona Quereti elfelejtette, hogy a vörös szőnyegen nem illik fellépő ruhában vonulni. Vagy ez nem is a fellépő ruhája?

Forrás: AFP

 

Charli XCX

Charli XCX különlegesre vette a figurát, a megszokott estélyi helyett zakóban és nadrágban érkezett. De valahogy mégsem az igazi az összhatás.

Forrás: AFP