Katalin hercegnő hófehérben hódít - Heti stílusmustra

fashion week Katalin2015 stílusmustra divatmustra ruha mustra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak Katalin hercegnő, de sokan mások is az örökzöld fehér ruhák mellett tették le a voksukat a héten. Nehéz eldönteni, ki a legcsinosabb, de ezúttal is rád bízzuk a választást. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája.

Ketten egy ruhában

Hoppá, micsoda divatszörnyűség! Ketten is ugyanabba a ruhába szerettek bele, és egyszerre viselték az amFAR gálán. Heather Marks és Lais Riberio bizonyára nagyon kínosan érezték magukat ruhaikrekként, de megnyugtatásukra remélhetőleg valaki elmondta nekik, hogy mindketten jól mutattak benne.

Kékvérűek, ha divatoznak

Kétségkívül a világ legstílusosabb uralkodónői Katalin hercegnő és Letizia királynő. Az elmúlt héten mindketten kitettek magukért. A várandós Katalin gyönyörű fehér kabátját szívesen elfogadnánk téli ruháink közé, Letizia vörös ruháját akár irodába, akár randira is felvennénk.

Dekoltázsháború

A Grammyn viselt, konzervatívan szexi szettje után az afterpartira már sokkal merészebb Dsquared2 szerkót válaszott Rita Ora, megmutatva dekoltázsát. Anna Kendrick pedig egy filmpremierre vitte el a melleit egy Vionnet ruhakölteményben.

Arany deréköv, a karcsúság kulcsa

Arany övvel dobta fel a Goya gálás szettjét Elena Anaya és Andrea Duro is. Szuper választás volt az arany a zöldhöz és a bézshez is, az öv pedig igazi darázsderekat varázsolt a két színésznőnek.

Elveszett testek a ruha alatt

Ajaj, mit szólhatott Paris Hilton és Beyoncé, mikor meglátták, milyen ruhát választottak a húgaik? Nicky Hilton vékony teste egészen elveszett a hatalmas piros Valentino köpenyruha alatt, Solange Knowles pedig a Cliquot Carnavalon bújkált túl bő ruhája alatt, aminek az átlátszó része ráadásul nem mutatott túl jól.

Hófehérkék

Dakota Johnsonnak sűrű hete volt A szürke ötven árnyalatának premierjei miatt, szebbnél szebb ruhákban vonulhatott a vörös szőnyegen és tévéshow-kban. Ezek közül egyik kedvencünk ez a fehér Balenciaga volt, bár meg kell hagyni, EBBEN a dekoltált darabban is csodásan festett. Michelle Rodriguez Vivienne Westwood ruhájában igazi görög istennőként mutatott a vörös szőnyegen.

Kétszer is csinosan

A Wall Street farkasából megismert szépség, Margot Robbie nadrágban és estélyiben is megmutatta csinos alakját. Frizurát és sminket is tökéletesen választott mindkét összeállításhoz. Nehéz eldönteni, melyik állt jobban neki.

A hét legkülönlegesebbjei

Camilla Alves és Elsa Hosk nem a legmegszokottabb fazonú ruhák közül válogattak az amFAR gálára. Mindkettőjük káprázatosan néz ki a ruhakülönlegességekben - így rajtatok a sor, hogy döntsetek! És ha már ennél a gálánál tartunk, Mihalik Enikő is káprázatosan festett - a modell ruháját ITT mutattuk meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.