Sarka Kata tökéletes reggeli címmel osztotta meg Facebookján, mivel is indítja a napot. A kommentelőknek ez sem tetszett. 

Korábban Kata motivációs fotója miatt is háborgott rajongó- és ellenrajongó tábora, de közel sem annyira, mint amennyi kritikát kislánya születésnapi tortái miatt kapott. Ezúttal egészséges reggelijével verte ki sokaknál a biztosítékot. 

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Bár többen csak udvariasan jó étvágyat kívántak, voltak, akik azt szerették volna megtudni, bejárónő készítette-e a reggelit, illetve érdeklődtek afelől is, mennyibe került mindez. Szemezgettünk a kommentekből. 

"Sokan megennék, de nincs rá pénz. Paprika, paradicsom, magvak..."

"Lefogadom, hogy fele mandulát sem eszed meg. Sőt, negyedét sem."

"Nem szúrta a rózsa a torkod?"

"Kedves Kata, Ön, mint az egészségére vigyázó Nő, aki mindig hangoztatja az egészséget, ilyenkor olyan ételeket eszik, mint a paradicsom, paprika tele ilyenkor mindenféle permetszerrel, érés gyorsítóval stb....., vagy a felvágott, ami hús félét még véletlen sem látott, tele emulgáló szerekkel, tartósítókkal. Az a hungarocell pedig szörnyű. Pedig Ön nagyon szép nő, hogyan teheti ezt az egészségével??????? De azért nyugtasson meg, ugye a gyerekek nem ezt eszik??!!!!!!!!!"

Ilyen egy egészséges reggeli
Ha egy igazán egészséges reggelire vágysz, ezekkel az ételekkel kezdd a napot. A zabpehellyel sem lőhetsz mellé, de fogyaszthatsz reggel tojást is.

 

"Torna helyett inkább dolgozzál."

"Jó életed van Kata. Állandóan csak esztek, kirándultok, nyaraltok, tornáztok. Egy olyan képet is rakjatok már fel mikor dolgoztok."