Tovább folytatódik a plus size modellek Victoria's Secret ellen folytatott kampánya. Ezúttal dögös fotósorozattal álltak elő, hogy megmutassák: a szépség nem annyira egyoldalú, ahogyan azt a híres fehérneműmárka hirdeti.

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, több plus size modell az "Életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban!" jelszóval kezdett aláírásgyűjtésbe a Victoria's Secret üzletpolitikája ellen, amely a „Tökéletes test" elnevezésű kampanyával vívta ki sok nő ellenszenvét. A petíciót támogatók szerint a Victoria's Secret rettenetesen bekorlátozza a szépség fogalmát.

Forrás: www.lanebryant.com


Egy fehérneműmárka, amely szintén egyetértett a plus size modellek álláspontjával, április 6-án prezentálta az #ImNoAngel elnevezésű kezdeményezést, ami a sokszínűséget ünnepli: mindenféle méretet és alakot tökéletesnek lát. A fekete-fehér képeken hat modell szerepel, többek között Ashley Graham. Ő volt az első plus size modell, akit a Sports Illustrated magazinba fotóztak.

Igazi nők meztelenül
Nem ez volt az első alkalom, hogy plus size modellek mutatták meg magukat fehérneműben. Itt találsz egy gyönyörű válogatást nőies idomú modellekről, akiket szexi fehérneműkben fotóztak.