Met-gála 2015: ruhák, amiket látni kell

Forrás: AFP/Timothy A. Clary -
Kim Kardashian Jennifer Lawrence Kate Hudson MET gála Beyonce Rihanna vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét eljött az év egyik legnagyobb vörös szőnyeges eseménye: a New York-i Metropolitan Múzeum gálájára közel 7 millió forintba kerül egy jegy, de kit érdekel: az szinte nem is számít Hollywoodban, aki nem teszi tiszteletét az eseményen. És a ruhák... Idén a téma Kína volt, és ismét elmondható, hogy a kreációk sokkal izgalmasabbak voltak, mint az Oscar-gálán. Mutatjuk is, hogyan oldották meg a sztárok az idei feladatot. 

Akik még nem unják az átlátszó ruhákat

Beyoncé

Kezdjük mindjárt a Met-gálák egyik istennőjével: a popdíva egy szemtelenül átlátszó Givenchy kreációban mutatta meg tökéletes alakját, arra pedig mérget veszünk, hogy innentől kezdve az idei nyár egyik legmenőbb frizurája a szupermagasra készített lófarok lesz.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Hátulról is érdemes megnézni a ruhacsodát:

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Kim Kardashian

A popsikirálynősem aprózta el a dolgot: egy hófehér Roberto Cavalli ruhában mutatta meg jól ismert idomait. Csodálkozunk, hogy a dekoltázs és a combvillantás elmaradt, és az is biztos, hogy nem erre a ruhára emlékszünk majd 10 év múlva is a MET-gálák történelméből.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Jennifer Lopez

A világsztár volt az egyik, aki mesterien oldotta meg azt, hogy az est témájához öltözzön. Az Atelier Versace ruhán ugyanis egy sárkány fut körbe Jennifer testén, az ombre színhatás pedig egyszerűen álomszépre sikeredett. Mi imádtuk ezt a kreációt, még akkor is, ha százszor viselt már hasonlóan átlátszót a művésznő...

Forrás: AFP/Larry Busacca

Nézd meg oldalról is a ruhát!

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A legextrábbak

Rihanna

Hűha! Az énekesnő ezúttal az áttetsző helyett az extravagánsra voksolt, tette mindezt egy mustársárga Guo Pei kreációban, ami olyan volt, mintha egy óriási bundát vagy palástot húzott volna magára. A szín remek választás volt, az azonban biztos, hogy nem volt könnyű közlekedni ezzel a többméteres uszályban végződő ruhával.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

A frizura és Riri sminkje is szenzációs volt.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Sarah Jessica Parker

Ő az a színésznő, aki a Met-gálákonnem arra törekszik, hogy szuperszexi legyen, hanem minden egyes alkalommal az est témájához választ ruhát. SJP idei döntése azért volt meglepő, mert a többi sztárral ellentétben ő nem egy méregdrága márkától viselt kreációt, hanem a H&M-től. Persze azért változtatott az aszimmetrikus ruhán egy egyedi brossal, a szett éke pedig a Philip Treacy fejdísz volt. Ja igen, és természetesen a sok-sok karkötő. Wow!!

Forrás: AFP/Larry Busacca

Solange Knowles

Beyoncé testvérkéje is odatette magát: a Giles kreáció tökéletesen passzolt az egyébként is extravagáns világsztárhoz.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Lady Gaga

A művésznő egy Balenciaga kimonóban tette tiszteletét a MET-gálán: a ruha minden egyes négyzetcentimétere tökéletesen passzolt az est témájához és az énekesnő stílusához.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Zendaya Coleman

A fiatal világsztár, ahhoz képest, hogy még csak 18 éves, meglepően jól tudja, mi kell egy MET-gálára. A Fausto Puglisi darabbal nem egy világsztárt iskolázott le.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Visszafogottan, klasszikusan

Diane Kruger

A német színésznőben ezúttal sem csalódtunk: pompásan festett a Chanel Couture-darabban, és istenien kombinálta a ruhát tűzpiros kiegészítőkkel, körömlakkal, ajakrúzzsal. Így kell ezt csinálni!

Forrás: AFP/Larry Busacca

Jennifer Lawrence

Persze nem mindenkinek volt kedve hatalmas uszályokhoz vagy a testéből minden porcikát megmutató kreációkhoz. Jennifer Lawrence ismét egy Dior ruhára szavazott, ami természetesen gyönyörű darab, de nem ez a kreáció lesz az, amire még a jövő héten is emlékezni fogunk.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Carey Mulligan

A visszafogott színésznőtől sem vártunk hatalmas durranást, mégis nagyon szerettük ezt a Balenciaga ruhacsodát a sötét ajkakkal együtt.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Katie Holmes

A színésznő egy éjkék Zac Posen darabot viselt a gálán, de ez már csak akkor tűnt fel nekünk, amikor el tudtunk vonatkoztatni az új bubifrizurájáról, ami ugyan valószínűleg paróka volt, mégis lehet, hogy Katie-nek érdemes lenne egy frizuraváltáson elgondolkodnia. A bubi ugyanis nem áll neki rosszul, sőt!

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Vörös és tűzpiros

Amal Clooney

Az est meghatározó színei kétségkívül a piros és a bordó voltak. Amal Clooney természetesen remekül megoldotta a feladatot: a Maison Margiela Couture ruha jó választás volt – bár nem ez volt az est legszebbje. Ugyan lehet, hogy egy feltűzött frizura jobban passzolt volna a szetthez, de az is igaz, hogy egy ilyen hajkoronát vétek nem mutogatni.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Reese Witherspoon

Ez a meggypiros Jason Wu ruha csodálatos, a színésznő fennségesen néz ki, és bármelyik vörös szőnyeges eseményen megállta a volna a helyét... A MET-gálában azonban pont az a jó, hogy itt lehet kreatívkodni, kicsit megőrülni, kicsit sokkolni, kicsit túlszárnyalni önmagunkat. Ez a színésznőnek most nagyon nem jött össze.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Rita Ora

Kedves Rita! Hol marad az extravagáns szett, a villantás, a meghökkentés? A Tom Ford szaténruha ahhoz képest egy kissé kevés volt, hogy tudjuk, mire képes az énekesnő.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Ragyogj!

Kate Hudson

Aki igazán biztonsági játékot játszott, nem kísérletezett túlságosan feltűnő színekkel, extra megoldásokkal. Kate Hudson egy arany Michael Kors darabot választott: a színésznő volt már százszor szebb és dögösebb, de a haj és a smink meggyőzött bennünket.

Forrás: AFP/Larry Busacca
Forrás: AFP/Larry Busacca

Anne Hathaway

A színésznő szereti a MET-gálákat: két éve platinaszőke frizurával sokkolt, idén azonban csak hódítani akart, ehhez pedig egy fenséges Ralph Lauren darabot választott.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Kate Beckinsale

Kit érdekel az est témája? Valószínűleg ezt gondolhatta ruhaválasztás előtt Kate Beckinsale, de megbocsátjuk neki: a színésznő fenségesen festett a Diane von Furstenberg ruhakölteményben.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Jessica Chastain

Hasonlóképp gondolkodott a vörös színésznő is, aki egy Givenchy-kreációt választott a nagy napra. A frizurát különösen szerettük!

Forrás: AFP/Larry Busacca

Kinek a ruhája tetszett a legjobban?

/1505/Met_g20155512510

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.