A francia Riviérán idén a legnagyobb csillagok vonultak fel a legkiválóbb tervezők ruhakölteményeiben, a sminkek tekintetében pedig a kifinomult eleganciát és a szezon legforróbb nyári sminktrendjeit vetítették elénk a világsztárok. Larion Oscar sminkmester elárulja, ki volt az az 5 szépség, akik tényleg varázsoltak a sminkjükkel. Tanulj tőlük!

Charlize Theron - a legszebb natúr smink

A no makeup táborát erősítette a színésznő. Megjelenése az abszolút fenséges elegancia és nőies báj elegye. Az alapozás, az arc árnyékolása tökéletes. Szépen megformázott szemöldöke még hangsúlyosabbá tette finoman árnyékolt tekintetét. Bézs szín a mozgó szemhéjon, középbarna árnyékolás a mélyítő vonalon, pici fekete mélyítés a szempillatőbe és végül a természetes hatású szempillák. Ajkának frissességével ez a púderrózsaszín árnyalatú, érzéki ajakrúzs tökéletes összhangot teremtett.

Forrás: AFP

Doutzen Kroes - a tökéletes füstös smink viselője

A füstös hatású szemfestés a modell titokzatos bájának elengedhetetlen kelléke. Gyönyörűen uniformizált és árnyékolt arc, szemöldökének színét a hajtő színéhez élénkítették, ez még jobban kiemelte tekintetét. A szemfestése pazar. Körbekontúrozva alul-felül feketével, majd csak a mélyítővonalig egy grafitszürke szemhéjpúderrel átmosva. A drámaiságát megdobta, hogy még a vízvonalát is behúzta a feketével. Szempilláit éjfekete, dúsító szempillaspirállal koronázta meg. Ajkának érzékiségéhez egy természetes árnyalatú ajakrúzst választott, méghozzá mesterien.

Forrás: AFP

Miranda Kerr - a high fashion megtestesülése

A fényes alapozás tökéletes, csak a stratégiai pontok lettek tompítva púderrel, így megjelenése érzékire és szenvedélyesre sikeredett. A rózsás árnyalatú krémpirosítóval élénkített orcák egészségtől kicsattanó hatását feltüzelte a krémes, fényes bronzfényű szemfestése, amihez nagyon jó választás volt a fekete szempillaspirál, ami kontrasztot teremtett. Semmit nem bízva a véletlenre egy izzó korallpiros rúzzsal koronázta meg a végeredményt.

Forrás: Northfoto

Palvin Barbara - őrülten kacér és szexi

Vadmacskás szemhangsúly egy kis geometriával fűszerezve: Barbi tökéletes megjelenéséhez egy kis játékos tusvonal társult, ami a szezon másik nagy kedvence. Természetes alapozás, az arccsont finom kiemelése. Szemöldökének színe élénkítve hajtövének színéhez, ívesen megformázva még jobban szemhangsúlyossá tette különleges tusvonalát. A merész vonalvezetés kifelé vastagodik, és majdnem a szemöldök alsó ívéig vékonyodik tűhegyszerűen.

Forrás: Northfoto

Aishwarya Rai - az izzó szenvedély és kellem megtestesítője

Tökéletes, matt hatású alapozás, finoman kiemelt arccsont. Szemének titokzatosságához matt szemhéjpúdereket választott, amit kontrasztosított egy szépen ívelő fekete tussal, szempillái természetes hatásúak, kifelé íveltek. Szemöldöke szépen megformázott és élénkített. Érzéki megjelenéséhez tökéletes választás volt ez a részegítő borvörös ajakrúzs, ami a szezon nagy kedvence.

Forrás: Northfoto