Mádai Vivien bevallotta, átesett a szülés utáni depresszión, amit aztán hamarosan le is győzött. A fiatal anyuka állítja, a stressztől fogyott le. 

Mádai Vivien szerint nagyon kemény volt az első időszak kisfiával, Zénóval. A szülés után sokat fogyott, megmutatta retusálatlanul is a testét.

A műsorvezetőnek depressziója alakult ki szülés után, hamar rájött, hogy segítségre van szüksége. 

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

"Máshogy képzeltem el az egészet. Tévedtem az első időszakkal kapcsolatban. Azt hittem, hogy a szülés csodás lesz, a fiam majd végigalussza az éjszakát, szép lesz, cuki lesz, és élvezzük a babázást. A valóság más. Ettől egyre rosszabbul éreztem magam, depressziós lettem. Szerintem nem egyszerű szülés utáni depresszióról volt szó, mert bárki, akivel erről beszéltem, azt mondta, hogy például a tizenkilenc órás vajúdás is közrejátszott a kialakulásában" -árulta el a Borsnak

A legszebb, legboldogabb időszak?
A terhes nők élete csupa öröm, boldogság, rózsaszín (esetleg világoskék) köd, és a világon semmi gondjuk nincsen, hiszen életük legszebb napjára készülnek. Legalábbis azok, akik nem szenvednek terhesség alatti depresszióban.

"Dicsérnek, hogy milyen jól nézek ki, milyen szép újra az alakom. Meg is kérdezik, mi a titkom. Elárulom: a stressz. Állandóan azon görcsöltem, hogyan kell fürdetni vagy pelenkázni a gyereket, hogy a legtökéletesebb munkát végezzem. Ettől stresszeltem, ami úgy tűnik, jót tett az alakomnak."

Vivien már az elején sem szégyellte, hogy depresszió gyötri, terapeutához fordult, azóta ismét boldogan éli életét.