Caitlyn Jenner, úgy látszik, lánya, Kendall nyomdokaiban lép, ugyanis a nemátalakító műtétek után a divatipar felé kacsingat.

Bruce Jennert, aki a hétfőn megjelent Vanity Fair címlapján debütált mint Caitlyn, máris megkereste egy kozmetikai cég, akik közreműködést ajánlottak az egykori olimpiai bajnoknak.

Forrás: Instagram/ Kourtney Kardashian

Mindenki dicsérte a bátorságát, még Obama is üdvözölte, szinte hőssé emelte őt a közvélemény. Talán ezért is gondolta jó ötletnek a világhírű kozmetikai cég, hogy felkérje őt az arcának. A szerződést állítólag még nem írták alá, de a megállapodás már megtörtént. 

Forrás: Instagram/ Zac Posen

A márka egyébként korábban olyan hírességeket kért fel mint Lady Gaga, Fergie, Nicki Minaj, Rihanna és Christina Aguilera. Azért extrémebb arcuk is volt már, mint például RuPaul, Miley Cyrus transzvesztita barátja.

Forrás: Instagram/ Kat Dennings

 

5+1 eset, amikor a Kendall-Kardashian família sokkolta a világot

Ha világhírű celeb, akkor az utóbbi években mindenkinek a Kardashian-Jenner család tagjai jutnak az eszükbe, feltéve, hogy az ember képben van a valóságshow-k világával, a home videókkal és az állandó magamutogatással. Bruce Jenner nővé alakulása kétségkívül hatalmas esemény, de lássuk, melyek voltak még azok a pillanatok, amikor még azok is felszisszentek, akik szívből gyűlölik a bulvármédiát. Olvasd el a Life.hu cikkét!