Hoppá! A nővé vált Bruce Jenner egy szépségkampány arca lesz!

Forrás: Instagram/ Kourtney Kardashian -
kozmetika Bruce Jenner Caitlyn Jenner közreműködés divatipar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caitlyn Jenner, úgy látszik, lánya, Kendall nyomdokaiban lép, ugyanis a nemátalakító műtétek után a divatipar felé kacsingat.

Bruce Jennert, aki a hétfőn megjelent Vanity Fair címlapján debütált mint Caitlyn, máris megkereste egy kozmetikai cég, akik közreműködést ajánlottak az egykori olimpiai bajnoknak.

Forrás: Instagram/ Kourtney Kardashian

Mindenki dicsérte a bátorságát, még Obama is üdvözölte, szinte hőssé emelte őt a közvélemény. Talán ezért is gondolta jó ötletnek a világhírű kozmetikai cég, hogy felkérje őt az arcának. A szerződést állítólag még nem írták alá, de a megállapodás már megtörtént.

Forrás: Instagram/ Zac Posen

A márka egyébként korábban olyan hírességeket kért fel mint Lady Gaga, Fergie, Nicki Minaj, Rihanna és Christina Aguilera. Azért extrémebb arcuk is volt már, mint például RuPaul, Miley Cyrus transzvesztita barátja.

Forrás: Instagram/ Kat Dennings

5+1 eset, amikor a Kendall-Kardashian família sokkolta a világot

Ha világhírű celeb, akkor az utóbbi években mindenkinek a Kardashian-Jenner család tagjai jutnak az eszükbe, feltéve, hogy az ember képben van a valóságshow-k világával, a home videókkal és az állandó magamutogatással. Bruce Jenner nővé alakulása kétségkívül hatalmas esemény, de lássuk, melyek voltak még azok a pillanatok, amikor még azok is felszisszentek, akik szívből gyűlölik a bulvármédiát. Olvasd el a Life.hu cikkét!

"O sole mio" - David Beckham szexi csónakossá avanzsálthttp://www.life.hu/trend/20150526-david-beckham-sztar-focista-cambridge-ben-csonakazik.htmlKi mondana nemet egy romantikus csónakázásra – főleg, ha David Beckham kezében az evező?TrendOrigoBozsek Márkot egy randioldalon csípték el - Vajon mit keres ott?http://www.life.hu/intim/20150604-bozsek-mark-regisztralva-van-egy-randioldalon.htmlBozsek Márk boldog kapcsolatban él szerelmével, Annával, mégis megtalálták egy társkereső oldalon. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huFesztiválhelyszínné változik a Belvároshttp://www.life.hu/kult/20150603-kulturalis-programajanlo-junius-4-7.htmlHivatalosan is elkezdődött a nyár, amit mi is nyithatna meg jobban, mint néhány jó koncert. Mielőtt elindulsz a Belvárosba tombolni, jazzt vagy bluest hallgatni, esetleg kulináris élményeket szerezni, látogass el a mellrákellenes napra is. Hol van mindez? Eláruljuk.KultThinkstockBaukó Éva: "Nyomasztó érzés ebben a bizonytalanságban élni"http://www.life.hu/bulvar/20150604-bauko-eva-nem-kap-televizios-felkereseket.htmlVárja, de nem kap tévés felkéréseket Baukó Éva. A ValóVilág egykori szereplője pontosan tudja, hogy a média világában egyszer fenn, egyszer lenn, de nem tagadja, el van keseredve a mellőzöttség miatt. TV + Bulvár--Itt a kánikula! Vasárnap lesz a legmelegebbhttp://www.life.hu/news/20150604-idojaras-junius-elso-hetvegejen-kanikula-lesz.htmlPénteken és a hétvégén ragyogóan napos, igazi strandidő várható, csapadékra szinte semmi esély, a levegő is alig mozdul majd.News--Dráma! Leállt a próbán a szíve a 41 éves magyar színésznőnekhttp://www.life.hu/kult/20150603-kara-tunde-jaszai-dijas-szinmuvesznek-leallt-a-szive.htmlMegrendülten áll a színházi társulat a történtek előtt.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.