Újra együtt Melanie Griffith és Antonio Banderas

Forrás: Instagram/Melanie Griffith -
fénykép ballagás lány Antonio Banderas család Melanie Griffith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori sztárházaspár, akik éppen egy éve jelentették be válásukat, lányuk, Stella középiskolai ballagásán álltak össze egy közös fotó erejéig.

Közös lányuk, Stella ballagása hozta össze ismét Melanie Griffithet és Antonio Banderast. A sztárpárt, akik éppen egy éve jelentették be, hogy külön utakon folytatják, a jelek szerint egyáltalán nem zavarta, hogy egy képen szerepelnek, és örömmel pózoltak együtt a 18 éves lányukkal.

Forrás: Instagram/Melanie Griffith

A színésznőnek láthatóan még mindig nem sikerült teljesen eltávolítania karjáról egykori férje, Antonio Banderas nevét, ezért egy hatalmas sebtapasszal takarta el a rá emlékeztető tetoválást.

Az egykori sztárházaspár 18 év együtt töltött idő után döntött a válás mellett, jó viszonyukat és tiszteletüket azonban a mai napig megőrizték egymás iránt, Antonio Banderas például néhány hónapja azt nyilatkozta, örökké szeretni fogja exfeleségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.