Fiatal, gyönyörű, és édesanyja nem más, mint a világhírű Cindy Crawford - minden adott arra, hogy Kaia Gerber is Kendall Jennerhez hasonló karriert futhasson be. Már amennyiben ő is ezt szeretné.

Hála a naponta botrányokkal és szaftos pletykákkal szolgáló Kardashian-Jenner famíliának, a család egyik legifjabb tagját, a 19 éves Kendallt mára a világ egyik legnépszerűbb modelljei között tartják számon.

Vajon Kaia Gerber is Kendall Jennerhez hasonló karriert fut majd be?Forrás: AFP/Frazer Harrison

Instagram követői elérték a 30 milliót, a világmárkáknak pedig már csak ezért is megéri leszerződniük a magas, vékony testalkatú, szép arcú lánnyal. Ám akad még egy ígéretesnek tűnő szépség a jövő modellpalántái között.

Eljött a közösségi média modelljeinek ideje?
Az utóbbi időben Kendall Jenner és kebelbarátnői elárasztották a kifutókat és a címlapokat, mondhatni, a csapból is ők folynak. Hol vannak azok a modellek, akik nem azért lesznek szakmai berkekben ismertek, mert világsztár a papájuk, vagy egy filmsztárral kavartak néhány pillanatig? Túlságosan rosszmájúak lennénk? Felkerestük Kajdi Csabát, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetőjét – aki egyébként Mihalik Enikőt is felfedezte –, és arra kértük, mondja el véleményét a modellvilág mai helyzetéről. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Cindy Crawford és Rande Gerber 13 éves lánya, Kaia Gerber egyértelműen örökölte édesanyja szépségét, ráadásul a jelek szerint Instagram-követőinek száma is szépen gyarapszik. Olyannyira, hogy a minap elérték a 100 ezret, ezt pedig Kaia egy jópofa, saját tükörképét csókolgató videóval ünnepelte meg.

Bár a tinédzser, aki valóban hihetetlenül hasonlít csodaszép mamájára, vállalt már modellmunkát, egészen más tervei vannak a jövőre vonatkozóan: a korábbi hírek szerint színésznőnek készül!