Cindy Crawford lánya lesz a következő Kendall Jenner?

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
Kaia Gerber modell Kendall Jenner színészet Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatal, gyönyörű, és édesanyja nem más, mint a világhírű Cindy Crawford - minden adott arra, hogy Kaia Gerber is Kendall Jennerhez hasonló karriert futhasson be. Már amennyiben ő is ezt szeretné.

Hála a naponta botrányokkal és szaftos pletykákkal szolgáló Kardashian-Jenner famíliának, a család egyik legifjabb tagját, a 19 éves Kendallt mára a világ egyik legnépszerűbb modelljei között tartják számon.

Vajon Kaia Gerber is Kendall Jennerhez hasonló karriert fut majd be? Forrás: AFP/Frazer Harrison

Instagram követői elérték a 30 milliót, a világmárkáknak pedig már csak ezért is megéri leszerződniük a magas, vékony testalkatú, szép arcú lánnyal. Ám akad még egy ígéretesnek tűnő szépség a jövő modellpalántái között.

Eljött a közösségi média modelljeinek ideje?

Az utóbbi időben Kendall Jenner és kebelbarátnői elárasztották a kifutókat és a címlapokat, mondhatni, a csapból is ők folynak. Hol vannak azok a modellek, akik nem azért lesznek szakmai berkekben ismertek, mert világsztár a papájuk, vagy egy filmsztárral kavartak néhány pillanatig? Túlságosan rosszmájúak lennénk? Felkerestük Kajdi Csabát, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetőjét – aki egyébként Mihalik Enikőt is felfedezte –, és arra kértük, mondja el véleményét a modellvilág mai helyzetéről. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Cindy Crawford és Rande Gerber 13 éves lánya, Kaia Gerber egyértelműen örökölte édesanyja szépségét, ráadásul a jelek szerint Instagram-követőinek száma is szépen gyarapszik. Olyannyira, hogy a minap elérték a 100 ezret, ezt pedig Kaia egy jópofa, saját tükörképét csókolgató videóval ünnepelte meg.

Bár a tinédzser, aki valóban hihetetlenül hasonlít csodaszép mamájára, vállalt már modellmunkát, egészen más tervei vannak a jövőre vonatkozóan: a korábbi hírek szerint színésznőnek készül!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.