inspiráció Fehér a hónap színe lakberendezés július
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyed, légies, és szinte mindenhez illik - július hónap színe a lakberendezésben nem más, mint a szinte mindennel kombinálható fehér.

A fehér szín egyik nagy előnye, hogy bármilyen lakásba, minden stílushoz használhatod. Kiemeli az élénk színek jellegét, kiválóan tud asszisztálni például a sárga, a narancs és a piros dinamizmusához, és a kék, a zöld, a fekete mélységéhez.

A fehér lakás további előnye, hogy bármikor átalakíthatod, néhány színes kiegészítővel, fotóval vagy képpel percek alatt fel tudod frissíteni a teret.

Jó tudnod azt is, hogy a fehér szín térnövelő és fényvisszaverő hatással bír, használd hát bátran a kicsi, szűkös szobáidnál.

Egyvalamit azonban érdemes szem előtt tartanod:

a fehér bizony gyorsan és könnyen koszolódik, ha jót akarsz, mellőzd a fehér járólapok használatát.

Ha egy kis inspirációra vágysz, lapozd végig bátran hófehér galériánkat!

/1507/H_s_t2015717165123
A legemlékezetesebb filmes enteriőrök http://www.life.hu/otthon/20150715-a-legemlekezetesebb-filmes-enteriorok.htmlRetro, minimál, vagy romantikus? Hozzád melyik lakberendezési stílus áll a legközelebb? Úgy, ahogy a háziállatok is egy idő után hasonlítani kezdenek gazdijukra, egy ízlésesen berendezett otthon is szinte mindig tükrözi lakója egyéniségét - így van ez a filmekben is! A következőkben összegyűjtöttük a Life.hu kedvenc filmes enteriőrjeit, inspirálódjatok belőlük bátran!OtthonOrigoEzeket az épületeket a világ legtehetségesebb tervezői álmodták meghttp://www.life.hu/otthon/20150713-a-vilag-legrangosabb-epiteszeti-fesztivalja-a-world-architecture-festival-idei-epuletei.htmlA világ egyik legrangosabb építészeti fesztiválját, a World Architecture Festivalt (WAF) 2008 óta rendezik meg, amely tulajdonképpen nem más, mint a globális építészeti piac felépült, illetve jövőben megvalósuló épületeinek évente megrendezett seregszemléje. OtthonOrigoTöbbmilliós luxuslakosztályok gyerekeknek - Ciki vagy cuki?http://www.life.hu/otthon/20150708-ilyen-luxus-szobakat-terveznek-a-milliomos-gyerekeknek.htmlKicsit giccses, kicsit túlburjánzó, de hát a gyerekért mindent, nem igaz? Nézd végig galériánkat, és szörnyülködj velünk együtt!OtthonOrigoSzuper tippek - Így teremts tengerparti hangulatot otthonodban!http://www.life.hu/otthon/20150701-10-szuper-tipp-igy-teremts-tengerparti-hangulatot-otthonodban.htmlAnnyira nagyon tudjuk irigyelni azokat a szerencséseket, akik, ha kinéznek otthonuk ablakán, nem mást látnak, mint a hullámzó, halkan morajló tengert...esetleg óceánt. Tudjuk jól, egy tengerre néző lakást nem mindenki engedhet meg magának, sőt... Nekik - vagyis nekünk földi halandóknak - sem kell azonban csüggedni, egy kis rafinériával bárki teremthet tengerparti hangulatot otthonában.OtthonOrigoBámulatos tengerparti házak – Itt te is megtalálnád álmaid otthonát!http://www.life.hu/otthon/20150706-a-vilag-legszebb-tengerparti-hazai-otthonai.htmlHa rengeteg pénzed lenne, hova költöznél? Hol vásárolnád, netán építenéd meg álomotthonod? A hegyekben? Egy békés tóparton? Netán a morajló tenger hullámainak szomszédságában? Nos, ahogy azt galériánkból is látni fogod, mi az utolsóra szavazunk!Otthon--Elszakadt a farmered? Így hasznosítsd újra!http://www.life.hu/otthon/20150625-a-teleprendezok-megmutatjak-hogyan-hasznositsd-ujra-szakadt-farmerodat.htmlMihez kezdhetsz egy szakadt farmerral? Készíts belőle zsebes tárolót! A Teleprendezőktől megtudhatod, hogyan kezdj neki!OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.