Mit szólnál, ha a koszorúslányod Rihanna vagy Jessica Biel lenne, és jobban figyelnének rá, mint rád, a menyasszonyra? Vagy a barátság áll mindenek felett? A világsztárok is rajonganak a lagzikért, és egy számukra kedves személyért bármikor beállnak koszorúslánynak. Mutatjuk is, ők hogyan csinálják!

Pippa Middleton

Katalin hercegnő húgának világhírnevet hozott a 2011-es esküvő, amikor nővérét kísérte oltár elé ebben a szépséges Alexander McQueen ruhában. Hónapokig szinte többet beszéltek Pippa tökéletes popsijáról, mint Katalinról, sőt saját Facebook-rajongócsoportja is lett a csinos testrésznek. Pippa körül azóta csendesebbek a dolgok, ha pedig minden jól megy, hamarosan már ő kereshet koszorúslányt...

Forrás: AFP

Rihanna

Csak semmi átlátszó vagy merészen felsliccelt ruha: Rihanna levendulaszínű koszorúslányruhában pózolt asszisztense, Jennifer Rosale idén áprilisi esküvőjén.

Forrás: Northfoto

Beyoncé

Az énekesnő és testvére, Solange nagyon közel állnak egymáshoz, így nem volt kérdés, ki lesz a koszorúslány Solange lagziján. A nagy esemény természetesen szuperstílusosra sikerült, ITT nézhetsz is róla néhány fotót!

Forrás: Instagram/Beyonce

A Kardashian lányok

Kim Kardashian és Kanye West tavaly május 10-i esküvőjén a celeblány összes testvére és kislánya, North West is megkapta a koszorúslány szerepét. 

Forrás: Instagram/KendallJenner

Lena Dunham

A színésznő legeslegjobb barátnője, Isabel Halley tavaly júniusi lagziján kapta meg a koszorúslány szerepét. 

Forrás: Instagram

Jessica Biel

A szép színésznő rendhagyó módon egy csokibarna estélyiben "koszorúslánykodott" barátnője, Beverley Mitchell olaszországi esküvőjén. A két hölgyemény együtt játszott anno a Hetedik mennyország című sorozatban. 

Forrás: Northfoto

Jennifer Lawrence

A dögös filmcsillag tavaly októberben egy csodás nude estélyit viselt bátyja nagy napján. 

Forrás: Instagram

Paris Hilton

Ő csak nemrég próbálta ki a koszorúslányszerepet, és szerintünk jól is vizsgázott: pár hete testvére, Nicky Hilton esküvőjén mutatta meg, milyen jól ál neki a kék. A lagziról ITT mutattunk szuper fotókat!

Forrás: Northfoto